IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Les manifestacions per l'aturada de país tallen una quarantena de carreteres arreu del territori

S'ha convocat una aturada de país per protestar contra la violència policial del passat diumenge

Una de les carreteres tallades avui a Catalunya.
Una de les carreteres tallades avui a Catalunya. | Laura Parés

Una quarantena de carreteres arreu de Catalunya estan tallades a causa de les manifestacions convocades amb motiu de l'aturada de país convocades per a aquest dimarts, 3 d'octubre. L'A-2 està tallada al tram de Bellpuig a Tàrrega en els dos sentits i provoca fins a 7 quilòmetres de retenció, i també al seu pas per Martorell. La C-15 està tallada al seu pas per Vallbona d'Anoia, en els dos sentits. L'AP-7, és una de les principals vies afectades, tallada en els dos sentits a Pont de Molins, Cardedeu i Vilablareix, i tallada en sentit sud a Cervià de Ter i Sarrià de Ter. La B-10 està tallada en els dos sentits a Barcelona, al punt quilomètric 12 i generant 7 quilòmetres de retencions, i la B-23 està tallada en els dos sentits a Molins de Rei. 

La C-15 està tallada en els dos sentits a Vilanova del Camí. La C-16 està tallada en els dos sentits al seu pas per Riu de Cerdanya i a Sallent. La C-16c a Sant Fruitós del Bages també està tallada. La C-17 té la circulació tallada en els dos sentits al seu pas per Ripoll i de Gurb. Per la seva banda, la C-25 està tallada en els dos sentits al seu pas per Rajadell, i en sentit est a Gurb. La C-252 està tallada en els dos sentits al seu pas per Corçà. La C-28 està tallada en els dos sentits al seu pas per Vielha e Mijaran. A Mataró, la C-32 està tallada en sentit nord.

La C-37 està tallada en els dos sentits a la Vall d'en Bas i a Manresa. A Manresa està tallada la C-55. La C-58 està tallada en els dos sentits a Terrassa. La C-63 està tallada en els dos sentits a Vidreres i a la Vall d'en Bas. La C-65 està tallada a Llagostera. La C-66 està tallada a Celrà en els dos sentits, i registra 1 quilòmetre de retenció. A la Seu d'Urgell l'N-145 està tallada en els dos sentits. A Valls l'N-240 està tallada en els dos sentits. L'N-260 està tallada a Sort, la Pobla de Segur, Bellver de Cerdanya i la Seu d'Urgell. L'N-340 ho està a Subirats i a l'Arboç. L'N-420 està tallada a Gandesa. L'N-II està tallada a Llers, el Masnou i Medinyà, on també està tallada la GI-514. Finalment, la T-11 està tallada a Tarragona.

D'altra banda, no estan tallades però hi ha retencions a la B-30 a Sant Cugat sentit Girona (4 km); a la C-31 Sitges cap BCN (0,5 km); a la C-32 a Cornellà del Llobregat cap BCN (1,5 km); i a la C-37 a Valls (pas alternatiu). Els vehicles circulen amb marxa lenta a l'A-7 a La Canonja cap Barcelona (4 km); a l'AP-7 a Tarragona cap a BCN (3 km); i a la C-32 (nord) a Mataró cap a BCN (2 km). A la ciutat de Girona la manifestació també ha tallat les vies del tren. Seguirà ampliació. 


Comentaris

envia el comentari