IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La mansió de José Mota ha acabat esdevenint una ruïna econòmica

Estava dissenyada per esdevenir la casa dels seus somnis però s'ha convertit en el pitjor negoci de la família

El humorista José Mota en la presentación de un programa de TVE
L'humorista José Mota a la presentació d'un programa de TVE | CatalunyaDiari.com
 

Fa tan sols un any que José Mota va adquirir una impressionant mansió unifamiliar de 936 metres quadrats. Situada al nord de Madrid, i més concretament a la colònia de Mirasierra, l'habitatge havia d'esdevenir la principal residència familiar del còmic. Però, amb el pas del temps, la mansió ha passat de ser el paradís somniat al mateix infern. 

Quan l'humorista va comprar el terreny sobre el qual es va construir la casa, va sol·licitar una hipoteca de 14 milions de pessetes. Després de dos anys de reformes i obres, es va mudar amb la seva família.

La casa constava amb un total de tres plantes, soterrani i dos porxos, garatge i un jardí grandiós perquè els seus fills poguessin gaudir del complex lliurement. El que no pensava José Mota era que la mansió acabaria omplint la seva vida de problemes i mals de cap. 

Una casa que ha acabat sent una ruïna

Tal com informa 'Vanitatis', els problemes no van tardar a fer-se presents. Malgrat que l'exterior semblava estar en bones condicions, finalment no tenia la qualitat que s'esperava i l'aïllament que recobria les parets de la propietat no era l'idoni. De manera que l'humorista i la seva família patien molta calor a l'estiu, i un fred terrible a l'hivern. 

  

Però els desperfectes no es quedaven aquí. I és que ni els marcs de les finestres estaven ancorats correctament, ni s'havien fixat bé les rajoles, fet que va provocar que la majoria acabessin caient a terra. Com que els responsables no atenien les seves queixes, Mota va prendre la decisió de demandar a la constructora.

  

Imagen de la nueva vivienda de José Mota en Madrid.
Imatge del nou habitatge de José Mota a Madrid. | Cedida
 
 

Des de llavors, l'humorista està immers en una pugna judicial de la qual no es veu el final. «Encara ha de venir el perit judicial i avaluar tots els danys, que suposen una xifra molt elevada», ha confessat. 


Però el fet que la constructora es trobi en situació de fallida no contribueix a calmar els ànims ni a generar una perspectiva massa optimista. A més, la mansió està a nom de l'empresa de José Mota 'Ja, ja, ja, Espectáculos SL', on l'humorista és l'únic accionista i que ha registrat pèrdues valorades en 190.000 euros a partir del 2016.


No tot són males notícies, per això. I és que la societat té un actiu d'1,8 milions d'euros segons el Registre Mercantil, malgrat que l'any 2014 estava en números rojos i que l'any 2015 el resultat va ser de -43.000 euros. 


Afortunadament Mota també és soci d'una productora que rep el nom de 'Producciones Nueva Línea SL', la qual ha arribat a proporcionar-li un actiu de 8,4 milions d'euros.

2017, un any bastant dolent per José Mota

El que està clar és que l'humorista no està travessant el seu millor moment, ni econòmic ni professional. Aquest últim any va fracassar en bastants dels programes que duia a terme, començant per la sèrie 'El hombre de tu vida', que era la seva obra més personal però no va obtenir els resultats que esperava TVE.

José Mota a la salida de los juzgados
José Mota a la sortida dels jutjats | Cedida
 

 

Després va ser el torn de 'El acabose', una proposta que també va fracassar estrepitosament quant a audiències es refereix. I a tot això se li ha de sumar que el passat mes de maig Mota va declarar com afectat per l'estafa de Paco Sanz, l'home que fingia tenir el 'Síndrome de Crowden' i a qui l'humorista va donar 5.000 euros. 


Comentaris

envia el comentari