La mansió de Julio Iglesias Màlaga, 'Les Quatre Llunes', en venda per 145 milions d'euros

Té tot tipus de luxes i serveis

El cantante Julio Iglesias
Una imatge d'arxiu de Julio Iglesias | As

El cantant Julio Iglesias ven 'Les Quatre Llunes'. La seva finca està situada a Màlaga, concretament a la localitat d'Ojén. Però el que més sorprèn d'aquesta venda és el preu: ni més ni menys que 145 milions d'euros és el que demana per la mansió de 45 hectàrees. Per descomptat es tracta d'una casa amb tot tipus de luxes i serveis que justifiquen el preu, i que inclou, com no podia ser d'una altra manera, una casa per convidats a part.

Dotze habitacions i vuit banys

L'habitatge en venda té dotze dormitoris totalment luxosos, tot i que cinc són per al servei. D'altra banda, i tenint en compte la quantitat d'habitacions que té, la casa té també un bon nombre de banys: vuit en total. A més a més, la mansió té sis garatges, una cuina, un estudi d'enregistrament, una piscina i un celler de 2.000 ampolles de capacitat.

La casa que vende Julio Iglesias
La casa que ven Julio Iglesias | Vanitatis

Aquesta descripció és només de la casa principal. Cal tenir en compte que al costat d'ella es posa en venda també la casa de convidats. Aquesta té cinc dormitoris, cinc banys i un altre celler amb la mateixa capacitat, 2.000 ampolles. Un total luxe per a les persones que anaven a visitar al cantant. Julio Iglesias posa en venda la casa per problemes amb la Junta de Andalucia, segons publica ‘Informalia’. Pel que sembla, el cantant ha tingut un desacord amb l'entitat a causa del complicat accés que té la finca.

Julio Iglesias va demanar que es regulessin els carrils que hi ha al voltant de la casa per facilitar l'arribada al lloc. No obstant això, l'administració ha fet cas omís a les seves peticions, per la qual cosa ha decidit vendre la mansió a través de diverses immobiliàries.


Comentaris

envia el comentari