ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya suma 1.162 nous contagis i 33 defuncions vinculades a la Covid-19

Manu Tenorio ja és a casa després de rebre l'alta mèdica

Tot i que ha abandonat l'hospital, el cantant encara no pot reprendre la seva gira de concerts

Imatge d'arxiu del cantant i compositor sevillà Manu Tenorio
Imatge d'arxiu del cantant i compositor sevillà Manu Tenorio | Twitter

Després d'haver passat els últims cinc dies a l'hospital, Manu Tenorio ha rebut avui molt bones notícies. El cantant ha pogut tornar a casa amb la seva família després que els metges li donessin l'alta mèdica

L'intèrpret andalús trigarà encara uns dies a recuperar-se del tot de les cremades que va patir quan va tocar els ploms i va provocar un curtcircuit. Ara li toca descansar a casa seva, rodejat de qui més l'estima, la seva dona Silvia i el seu fill

L'artista ha compartit en tot moment amb els seus fans com es trobava després de l'accident. El sevillà ha publicat diversos missatges tranquil·litzadors sobre el seu estat de salut i, sobretot, ha agraït tot el suport i bons desitjos que li han arribat a les seves xarxes socials. 

Silvia Cases va explicar com es trobava el seu marit 

Va ser la dona del cantant, Silvia Casas, qui va explicar, aquest cap de setmana, com es trobava el cantant després de les seves primeres hores d'ingrés a la unitat de cremats de l'hospital madrileny de La Paz. 

Silvia va comentar que Manu havia tingut un ensurt molt gran però que es trobava bé, tot i les cremades que encara tenia al seu avantbraç i a una mà. Tenorio va enviar diversos missatges a les seves xarxes socials mentre es recuperava a la unitat de vigilància intensiva. En un d'ells se'l podia veure estirat al llit i embenat a les zones on va resultar ferit. 

Silvia Casas va parlar de la recuperació del seu marit Manu TenorioSilvia Casas va parlar de la recuperació del seu marit Manu Tenorio | CatalunyaDiari.cat

Manu no sap quan podrà tornar als escenaris 

Segurament, Manu Tenorio estava desitjant sortir de l'hospital per tornar a gaudir de l'amor de la seva família, però també es mor de ganes de reprendre la seva activitat professional com a cantant.   

Les prescripcions que li han donat els metges, però, impediran que això passi en els pròxims dies. El cantant no podrà continuar amb la seva gira d'estiu fins que les cremades que té a la pell estiguin completament curades. 

Tal com ell mateix ha manifestat, l'ex concursant 'd'Operación Triunfo' sap que va tenir molta sort i que podia haver patit ferides més greus. Per això, ara, compren que ha d'esperar el temps que sigui necessari per tornar a pujar dalt d'un escenari.  


Comentaris

envia el comentari