ÚLTIMA HORA

🚄 Una avaria entre Sants i Plaça Catalunya provoca retards a les línies R1, R3 i R4

Manu Tenorio, ingressat d'urgència amb cremades de segon grau

El cantant ha estat ingressat d'urgència en un hospital de Madrid a causa d'un accident domèstic

Manu Tenorio
Manu Tenorio en una imatge d'arxiu | Catalunyadiari.cat

 

El cantant i ex concursant de la primera edició 'd'Operación Triunfo' Manu Tenorio es troba ingressat a la unitat de cremats de l'hospital La Paz de Madrid, després d'haver patit un greu accident domèstic. Tot i que la vida del cantant no corre perill, cal esmentar que aquest té diverses cremades de segon grau a la zona del pit i al seu braç esquerre.  

Un curtcircuit, origen de les cremades de Tenorio

Han estat un els membres de l'equip de l'artista andalús qui han donat a conèixer la notícia a través d'un comunicat. «El cantant Manu Tenorio es troba ingressat a l'Hospital La Paz a causa d'unes cremades de segon grau provocades per un curtcircuit en un accident domèstic», han explicat. 

L'artista, però, ha volgut tranquil·litzar els seus seguidors a través d'un 'Instagram Stories'. A través d'aquesta, doncs, Manu Tenorio explica: «Donant gràcies a Déu». 

La gira de Tenorio ha quedat cancel·lada temporalment 

Les paraules que ha escrit Tenorio al seu Twitter són les següents: «Bona nit família. Recuperant-me amb paciència. Us estimo molt, i en moments com aquest, encara més». L'accident, finalment, obligarà a Manu Tenorio a suspendre temporalment la seva gira i, en aquest context, l'exconcursant d'Operación Triunfo ja s'ha vist forçat a anul·lar el seu pròxim concert.

Al comunicat que ha enviat el seu equip als mitjans es confirmaven les cancel·lacions: «Queden cancel·lats tots els seus concerts fins que rebi l'alta mèdica. Aquest dissabte 25 es cancel·la l'actuació prevista a Matamorosa, Cantabria, a les 22 hores».

Mirant la seva agenda, però, tot sembla indicar que aquest podria ser l'únic concert afectat. Els propers, doncs, són el 8 de setembre a Marrakech i el 5 d'octubre a Tarazona; Saragossa. Sembla, per tant, que tot plegat ha quedat només en un ensurt per Manu Tenorio.  


Comentaris

envia el comentari