YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Manu Tenorio mostra les seqüeles de la descàrrega que va patir

El cantant ha reaparegut embenat i amb algunes cremades a la cara, definint la situació viscuda com «un dels moments més dramàtics de la meva vida»

Manu Tenorio mostrando sus secuelas a las puertas del hospital La Paz
Manu Tenorio mostra les seves seqüeles a la sortida de La Paz | Catalunya Diari
 

El cantant Manu Tenorio ja ha rebut l’alta mèdica i es troba descansant a casa en companyia dels seus éssers estimats. Aquesta és una grandíssima notícia, després que un accident domèstic li causés cremades de segon grau i provoqués el seu ingrés urgent a l’hospital La Paz. Ara, el sevillà ha volgut fer una compareixença davant els mitjans de comunicació per tal d’agrair l’interès i la preocupació que ha demostrat tothom.

Però, tenint en compte el que hagués pogut passar, no és d’estranyar que la gent volgués saber totes les novetats sobre el seu estat de salut. I és que l’artista va rebre una descàrrega elèctrica mentre estava manipulant els ploms de casa seva, és a dir, que la història hagués pogut acabar perfectament en tragèdia.

Manu Tenorio mostrando sus secuelas a las puertas del hospital La Paz
Manu Tenorio mostra les seves seqüeles a la sortida de La Paz | Catalunya Diari
 

Manu Tenorio diu que ha «tornat a néixer»

Així doncs, després de tota la tensió i la preocupació viscudes en els darrers dies, un Manu Tenorio visiblement emocionat confessava que havia estat «un dels moments més dramàtics de la meva vida». Amb els ulls plens de llàgrimes en recordar l’incident, diu que considera que «el passat 20 d’agost vaig tornar a néixer».

Amb tot, la família no dona per tancat el cas, i és que tal com explica l’exconcursant d’’Operación Triunfo’, «he de prendre mesures per veure què ha passat. He d’investigar-ho, perquè el que em va passar ha estat un desastre». En aquest sentit, Manu Tenorio es mostra sorprès que un simple curtcircuit hagi causat tants estralls en la seva persona, i considera que les ferides que ha patit en les extremitats superiors, cara i pit, són massa fortes.

Li espera una llarga i dolorosa recuperació

Pel que fa a la seva recuperació, el sevillà ho té clar. «Amb l’operació que m’han dut a terme, m’han dit que les seqüeles seran mínimes», encara que això no impedeix que «la recuperació serà àrdua, però tinc un esperit guerrer». Però fins i tot amb tota l’energia del món, Tenorio no pot evitar confessar que les cremades li produeixen uns dolors «esgarrifosos». 

Manu Tenorio mostrando sus secuelas a las puertas del hospital La Paz
Manu Tenorio mostra les seves seqüeles a la sortida de La Paz | Catalunya Diari
 

Si bé és veritat que el cantant es mostra optimista, ha passat estones vertaderament dures, ja que «vaig dubtar de si podria tornar a tocar la guitarra perquè, després del meu fill, és el que més estimo». Així es confessava l’artista, que en algun moment va arribar a pensar que podia perdre fins i tot algun dit.

«Aquesta experiència ha capgirat la meva vida», deia l’artista, que ha sortit de l’experiència més enamorat de la seva parella que abans i tot. «La meva dona ha estat al meu costat quan se’m queia la pell a trossos», explica, fent patent el seu infinit agraïment.


Comentaris

envia el comentari