IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Manuela, la dona de 70 anys de Rianxo, desapareguda un any abans que Diana i possible víctima del 'Chicle'

El seu fill va presenciar la detenció de José Enrique Abuín Gey

Imagen de Manuela, desaparecida el 25 de julio de 2015
Imatge de Manuela, desapareguda el 25 de juliol de 2015 | El Español

Després de la confessió de l'assassí 'El Chicle' del lloc on es trobava Diana Quer, a qui va admetre haver matat davant la Guàrdia Civil, ara apareixen altres sospites sobre possibles víctimes mortals anteriors a la jove. El cas de Manuela, és un dels que s'està investigant per descobrir si la seva desaparició, en estranyes circumstàncies, un any abans que la madrilenya, es pot relacionar amb el detingut. De fet, el seu fill, José Manuel Rebollido, creu que qui va posar fi a la vida de la seva mare va ser José Enrique Abuín Gey.

El fill de Manuela va presenciar la detenció del 'Chicle'

Segons les declaracions de l'assassí, ell mateix va llençar el cos de Diana a un pou vell situat al costat d'un magatzem abandonat de Rianxo. 'El Chicle' va ser esperat per una gran aglomeració de persones que volien presenciar la sortida de José Enrique. Entre aquests testimonis, s'hi trobaven el fill de Manuela i la seva dona, els quals van cridar i insultar a l'assassí, segons indica 'El Español'.

Manuela va desaparèixer sense deixar rastre

La desaparició de la mare de José Manuel va ser sobtada, inesperada, i no va deixar cap rastre ni possibles pistes. Ella tenia 70 anys i era veïna de la parròquia de Boimazáns, propera a l'ajuntament de Boiro. L'última vegada que va ser vista va estar a una distància de tres quilòmetres del pont de Tarragoña.

A més, el seu fill va remarcar que la zona on acostumava a actuar 'El Chicle' coincideix amb el lloc on es troba la casa de Manuela. De fet, José Enrique ja va intentar fer-se amb una altra víctima, el passat dilluns 25 de desembre, al mateix lloc.

La Guàrdia Civil ha obert una investigació

Els qui coneixen a Manuela, creuen que hi ha una gran relació entre la seva desaparició i l'assassí de Diana Quer. Va ser el passat 25 de juliol de 2015, quan la mare va sortir de la seva casa, situada a la zona de Bealo, sense portar el carnet d'identitat i tan sols amb les claus a sobre. Des d'aleshores, van començar les preocupacions, sobretot tenint en compte que ella tenia problemes de mobilitat, motiu pel qual sempre caminava amb un bastó.

En desaparèixer, les autoritats policials junt amb els serveis d'emergències i els veïns de la zona van estar buscant a Manuela, però no van tenir sort. Actualment, a raó de les sospites, la Unitat Central Operativa (UCO) de la Guàrdia Civil ja està investigant els fets per descobrir si estan relacionats.

Els residents de Rianxo, que es trobaven al costat del magatzem el dia que van detenir a l'assassí, van donar suport al fill de Manuela, qui té fe en què la detenció del 'Chicle' serveixi per investigar el cas de la seva mare en haver-hi tantes coincidències en relació a la forma d'actuar i a la zona on haurien succeït els fets.


Comentaris

envia el comentari