Marc Bartra anuncia que serà pare de la seva segona filla

El jugador i Melissa Jiménez ja tenen una altra filla en comú

El jugador de futbol Marc Bartra ha anunciat a través de les seves xarxes socials que ell i la seva dona, la periodista esportiva Melissa Jiménez, estan esperant la que serà la seva segona filla després del naixement de Gala.

El jugador i la seva parella han volgut tancar així l'any i anunciant una de les notícies més felices de la seva vida, especialment tenint en compte que el jugador ha passat per alguns moments durs, com l'atemptat que va sofrir l'autobús del Borussia Dortmund a Alemanya i que el va tenir allunyat un temps del terreny de joc.

Una de les parelles futbolístiques més estimades pels espanyols celebra de la millor manera el final d'any després d'unir-se en matrimoni el passat mes de juny a la localitat barcelonina d'Argentona.

Marc Bartra, víctima d'un atemptat

Marc Bartra va haver de ser traslladat a un hospital després de l'explosió registrada prop de l'autobús del Borussia Dortmund en què viatjava a Alemanya, a 10 quilòmetres del Signal Iduna Park, el passat mes d'abril. L'explosió es va produir minuts abans del partit de Champions que jugaven el Borussia Dortmund i el Mònaco.

Per sort, la vida del jugador no va córrer perill i les seves ferides van ser de caràcter lleu en general. Tot i això, el jugador va patir també una fractura en el radi, motiu pel qual va haver de ser operat d'urgència. Després d'unes setmanes de l'atemptat, en què va ser l'únic futbolista que va resultar ferit, el jugador català va tornar al terreny de joc. 

Un casament molt esperat

No hi ha cap dubte que el casament de Marc Bartra i Melissa Jiménez va ser un dels més esperats d'aquest any. La parella es va donar el «sí, vull» fa sis mesos, el 18 de juny a Argentona, al Maresme, on van acudir diversos futbolistes, periodistes, familiars i amics de la parella. 


Comentaris

envia el comentari