ÚLTIMA HORA

🚨 Evacuen d'urgència una fàbrica que produeix la vacuna d'AstraZeneca al Regne Unit

Denuncien l'agressió d'un conductor a un ciclista a Barcelona

El conductor hauria agredit els ciclistes després d'una discussió i hauria fugit aixafant una bicicleta

El ciclista del Movistar, Marc Soler, denuncia l'agressió d'un conductor a Barcelona
El ciclista del Movistar, Marc Soler, denuncia l'agressió d'un conductor a Barcelona | Twitter / @solermarc93

Marc Soler, la jove promesa de l'equip ciclista Movistar Team, ha denunciat a través de les xarxes l'agressió d'un conductor a un ciclista, després que aquests li haguessin recriminat unes maniobres perilloses per la seva seguretat en el moment que es trobaven entrenant en una carretera de Barcelona.

A través de Twitter, l'esportista professional es preguntava «fins no hem d'arribar?», compartint el vídeo del moment de l'incident i demanant-ne la difusió. En la gravació, que Soler ha rebut d'un company ciclista, es pot veure com un grup de ciclistes intenten retenir el conductor del vehicle que hauria agredit al seu company, i com aquest opta per fugir violentament, aixafant una bicicleta que es trobava tombada darrere del cotxe.

De la mateixa manera, Soler ha compartit la imatge de la part del darrere del vehicle, on es pot veure la matrícula i el model del cotxe, per facilitar la localització de l'agressor, tot compartint la transcripció dels fets que ha fet un dels protagonistes: «El tio ha sortit sense mirar...  Ens ha desplaçat al carril contrari, ens queixem i ens fa la botifarra. Ens avança i cop de volant. No conformant-se amb això s'atura, baixa agressivament i li fot un cop de puny al Román. I després intentant retenir-lo es dóna a la fuga aixafant la bicicleta».

Tot plegat una denuncia més del món del ciclisme davant la impunitat amb la que els conductors agressius posen en perill la vida dels esportistes. La carretera on ha tingut lloc l'incident és un tram habitual que els ciclistes utilitzen per entrenar, entre els quals el mateix Marc Soler.


Comentaris

envia el comentari