Marcelino, l'entrenador del València, accidentat per culpa d'un senglar

L'animal se li va interposar a la carretera i el seu vehicle va xocar contra ell
Marcelino, entrenador del València | Catalunya Diari 

 

Marcelino García Toral, entrenador del València, va tenir un inesperat accident ahir a la nit. Mentre es dirigia a Astúries, lloc on volia passar el Nadal amb la seva família, ha patit un accident de cotxe.

 

El succés va passar prop de les 23.30 hores d'aquest dissabte, al quilòmetre 125 de l'AP-68, mentre es trobava a la carretera que comunica Logronyo amb Bilbao a l'altura de Lardero. En aquest punt i, com informava en un comunicat el club, un senglar es va creuar davant d'ell i va impactar contra el vehicle.

 

L'animal va morir per culpa del cop, mentre que Marcelino i la seva família van haver de ser atesos pel servei d'Urgències de l'Hospital San Pedro. El diari 'Mundo Deportivo', explica, a més, que l'entrenador va rebre ràpidament l'alta però, el seu pare, de 81 anys, va resultar ferit de gravetat.

 

D'altra banda, tant la seva dona com la seva mare van resultar ferides però, afortunadament, aquestes ho van ser amb caràcter lleu. Segons s'ha donat a conèixer, tot i l'ensurt que es van endur els implicats, en el moment en què tots es trobin bé i, encara amb tot, seguiran fins a Gijón on passaran el Nadal, tal com estava previst.

 

Marcelino és una de les personalitats més importants del València i del panorama esportiu general; de fet, com a entrenador compta amb un currículum envejable i ha format part de les plantilles de diversos clubs. Entre els més destacats hi ha el Reial Saragossa, el Sevilla, el Vila-real i el València, tot i que també ha entrenat a jugadors del Reial Sporting de Gijón, el Recreativo de Huelva i el Real Racing Club de Santander, entre d'altres.

 

Per als amants de l'esport i, sobretot, per als membres del seu actual club, el que ha passat amb Marcelino i la seva família ha estat un veritable ensurt i motiu de preocupació, encara que al final, tot sembla indicar que l'assumpte quedarà com una curiosa i desafortunada anècdota.