Una mare aconsegueix evitar el segrest de la seva filla de 18 mesos a València

La dona va forcejar amb l'home i va aconseguir evitar que se l'emportés

Imagen del lugar del suceso, paseo del Torico, en Chiva
Imatge del lloc on van tenir lloc els fets, passeig del Torico, a Xiva, València. | Google Maps

Una nena de 18 mesos ha estat a punt de ser segrestada aquest passat dimecres 10 de gener a Xiva, un municipi de València, segons una denúncia interposada per la mateixa mare a la caserna de la Guàrdia Civil del municipi.

Segons publica el portal 'Las Provincias', els fets van tenir lloc al passeig del Torico de Xiva a les 8.45 hores, quan la mare portava a la nena a la guarderia. No obstant, i de manera sobtada, un home de nacionalitat estrangera i d'uns trenta anys es va apropar a elles.

Va despistar a la mare preguntant per un autobús

Segons la dona, l'home es va apropar preguntant per l'hora, moment en el qual aquesta va haver de deixar a la seva filla a terra, ja que la portava en braços, per a poder agafar el telèfon mòbil de la bossa i mirar l'hora. 

Després l'individu va seguir preguntant, aquesta vegada, sobre on podia agafar l'autobús. Va ser en aquest moment quan la dona es va girar per assenyalar el lloc on estava la parada i l'home va aprofitar per a agafar a la nena i sortir corrent amb ella en braços.

En adonar-se'n, la mare va córrer cridant fins a atrapar-lo, moment en què es va produir un forcejament entre els dos i la dona va aconseguir evitar que l'individu s'emportés a la seva filla. Immediatament després, l'home es va escapar.

Va ser una veïna del municipi la que va alertar a la policia després que la dona li expliqués el que havia passat minuts abans «La noia estava molt nerviosa. M'ha explicat el que ha passat i he cridat jo a la policia perquè ella no podia parlar», va explicar. La Guàrdia Civil ha pres declaració d'ambdues i ja investiga els fets.


Comentaris

envia el comentari