La mare de Caroline del Valle: «Per què ningú m'ajuda a buscar la meva filla?»

La menor de Sabadell va desaparèixer fa tres anys, quan només tenia 14 anys

Caroline del Valle
Imatge d'arxiu de Caroline del Valle.   | Cedida

El jutjat d’instrucció número 2 de Barcelona ha reobert el cas de Caroline del Valle, una menor de 14 anys que va desaparèixer fa 3 anys, exactament la matinada del 14 al 15 de març del 2015, després de sortir de festa per Sabadell, al Vallès Occidental.

Segons la versió dels amics de la jove, la desaparició va tenir lloc a les cinc del matí a la Zona Hermètica de Sabadell, un barri que es caracteritza per la gran aglutinació de bars i discoteques.

Caroline del Valle, tres anys desapareguda

La desaparició de Caroline va sembrar  la consternació més absoluta entre la seva família, la qual encara es pregunta què n’ha sigut d’ella, i entre els Mossos, que encara no han aclarit què va passar aquella nit de març. 

Una de les més afectades és la mare de Caroline, la qual es mostra desesperada en veure que la seva filla no apareix. «Per què ningú m’ajuda a buscar-la? És una nena de 14 anys, porto tres anys sense ella. És la meva primera filla, és la meva vida i és molt dur. Ens ha partit a tots», lamentava la mare al plató d’’Espejo Público’.

Ara, s’ha reobert el cas per un període d’un any i mig. Així doncs, els investigadors de la Unitat Central de Persones Desaparegudes dels Mossos d’Esquadra, tenen divuit mesos més per trobar a Caroline del Valle. Cal recordar que fa tres anys, el jutge que portava el cas va decidir arxivar la investigació policial per falta de pistes sobre on podia estar Caroline. 

La nit de la seva desaparició

Aquell 14 de març del 2015, Caroline del Valle va avisar la seva mare que sortiria de festa i que dormiria a casa de la seva amiga Sílvia. Així doncs, l'amiga i ella van anar fins a Sabadell per anar a la discoteca Bora-Bora. 

No obstant això, quan van sortir, la presència dels Mossos d'Esquadra va propiciar una desbandada del grup amb el qual es trobava la jove, entre els quals hi havia tres menors amb antecedents policials. De fet, un dels joves, Justin, va assegurar als Mossos que l'última vegada que havia vist Caroline, aquesta estava corrent davant d'un dels agents. I és que, a partir d'aquí, ningú va saber res més d'ella. 


Comentaris

envia el comentari