Imatge de la mare d'un company de classe de les bessones de Sallent

La mare d'un company de classe de les nenes de Sallent: «Em deia que se'n reien»

Diversos testimonis afirmen que les bessones rebien assetjament escolar

Nou testimoni en el cas de les bessones de Sallent. La investigació, que continua sota secret de sumari, es manté oberta i avança dia rere dia. Segons han informat 'El programa de Ana Rosa' cada vegada hi ha més indicis que la causa d'aquest suïcidi hagués estat l'assetjament escolar.

Cada vegada són més les declaracions que es van sumant i que afirmen que ambdues noies de dotze anys patien assetjament a l'escola, i actualment a l'institut. Per una altra banda, l'Institut Llobregat de la localitat barcelonina, on assitien les dues bessones, i el departament d'Educació han fet un pas enrere i no descarten l'assetjament com la causa dels fets.

Nous testimonis que afirmen l'assetjament

En les darreres hores, diverses declaracions han confirmat que les bessones, d'origen argentí, patien des de feia temps algun tipus d'assetjament per part d'alguns dels seus companys. Mireia, la mare d'un company de l'escola ha explicat que la resta de nens ho estan passant malament. «Són molt petits per entendre el que està passant i succeint. Estan rebent suport psicològic des de l'institut i segueixen en xoc, no saben el que està passant», afirmava.

Sobre el suposat assetjament escolar que rebien les nenes, la mare explica «Assetjament com a tal, no sabria dir. Si és veritat que el meu fill em comentava que es reien de l'accent i que reien perquè volia anomenar-se amb un nom de noi». Mireia continua: «Em comenten que la que més assetjament rebia és la que ha perdut la vida, que és la que va demanar que li anomenessin Iván. Això va ser un punt més per poder-se riure, si realment és el que estava passant amb elles».

La investigació continua sota secret judicial

Aquest dimecres, vint-i-dos de febrer, els nens no van tenir classe normal. Mireia explica el que van fer al centre: «Els van ajudar a entendre la situació i que no callin les coses, que parlin. Els hi van donar suport psicològic i ho veig molt bé perquè són nens. A més, els pares a vegades no sabem com enfocar això o ells no s'obren amb nosaltres».

Finalment, la mare ha parlat des de quant de temps aquestes bessones estaven patint assetjament: «L'any passat el meu fill també anava amb elles a l'escola. És veritat que el curs passat va ser complicat... es comentava que reien, però no sé fins a quin punt. No van ser les úniques, l'any passat va ser complicat per a tots».

Un altre testimoni que se suma a la resta que apunten que les bessones no estaven passant per un bon moment. S'espera que la investigació aclareixi els fets i es coneguin les causes que van conduir a les dues bessones a precipitar-se pel balcó del domicili família de la localitat barcelonina.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!