rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La mare d'Ana Julia Quezada: «Si és culpable, va ser el dimoni que la va induir a cometre els fets»

La família de la presumpta assassina de Gabriel Cruz ha mostrat la seva sorpresa i angoixa
Imatge d'arxiu d'Ana Julia Quezada. | Gtres

 

Els familiars d'Ana Julia Quezada, la presumpta assassina de Gabriel Cruz, van expressar la seva sorpresa i angoixa després de conèixer el crim que hauria portat a terme Ana amb el menor de 8 anys a Níjar, Almeria. 

 

La seva mare, Juana Cruz, va ser la que es va mostrar més afectada i, als seus 72 anys, assegurava que ella no havia educat la seva filla perquè fes alguna cosa així. Per aquest motiu, va dir que devia ser «el dimoni que la va induir a cometre els fets».

 

Tanmateix, Juana Cruz va voler deixar clar que mai, cap dels seus altres 9 fills s'havia vist involucrat en algun conflicte amb la llei i que, per això, es va quedar realment sorpresa quan va conèixer els fets que la seva filla havia fet a través dels mitjans de comunicació i les xarxes socials. 

La mare de l'acusada de l'assassinat del petit Gabriel va relatar que la seva filla Ana va estudiar fins a vuitÈ de l'escola primària a la República Dominicana i que ja fa 26 anys que viu a Espanya. D'altra banda, Juana també va explicar que Ana havia tingut dues filles, una de les quals va morir en circumstàncies realment estranyes quan només tenia quatre anys. 

 

 

Una persona poc familiar 

No obstant això, la mare d'Ana Julia va lamentar que la seva filla no s'ocupava de la seva família dominicana i la va definir com una persona descuidada i desentesa amb la seva família, tal com explica el diari 'ABC'. 

 

En aquest context, un dels germans de la presumpta autora de la mort de Gabriel, José Manuel Quezada, va assegurar a un mitjà local que la seva germana és una persona molt «deixada» amb la seva família, ja que quan viatjava a la República Dominicana ni tan sols anava a visitar-los. 

 

Finalment, la mare d'Ana Julia Quezada ha demanat a les autoritats que facin una profunda investigació i que si la seva filla és innocent que l'alliberin, però que si és culpable, que la condemnin. 

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris