La mare d'Ana Julia Quezada demana «perdó als espanyols» per la mort d'en Gabriel

La dona assegura que està «molt dolguda» amb l'acció de la seva filla

Imagen de archivo de Ana Julia Quezada
Ana Julia Quezada, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

Les atrocitats d'Ana Julia Quezada amb el menut Gabriel li estan passant factura. Després que reconegués ser l'autora de l'assassinat del fill de la seva parella, són molts els qui han optat per carregar durament contra Quezada. La darrera en fer-ho, així mateix, ha estat la seva mare.

La primera que va alçar la veu, però, va ser la seva germana. «Pagaràs, no et perdonaré mai això que has fet», va relatar aquesta mentre assegurava estar molt dolguda amb l'acció d'Ana Julia. En aquest context familiar, doncs, la mare d'Ana Julia no s'ha volgut quedar enrere i ha expressat també el seu disgust amb la seva filla

La mare d'Ana Julia demana «perdó» per l'acció d'Ana Julia


Juana Cruz, mare d'Ana Julia Quezada, ha mostrat el seu anhel de perdó. «Demano perdó, en primer lloc, al poble d'Espanya; i al poble dominicà, en segon lloc. Demano que ens perdonin», ha explicat la mare de la presumpta assassina de Gabriel Cruz. 

«El nostre cognom restarà profundament tacat per sempre per culpa seva», va explicar la mare d'Ana Julia mentre assegurava que encara no es podia creure com la seva filla havia pogut actuar d'aquella manera amb el petit Gabriel. 

En aquest context, però, la mare va optar finalment per defensar la seva família: «Nosaltres no estem processats ni per robatori, ni per assassinat i no hem tingut mai res amb la justícia».

«Estàs boja, duies el dimoni dins teu»


Aquesta ha estat la duríssima declaració de Juana Cruz sobre Ana Julia Quezada després de la mort del menut Gabriel.

La mare, qui revela que encara no es pot creure l'acció brutal de la seva filla, ha optat finalment per carregar contra Ana Julia. «Sempre ha estat una persona molt deixada amb la família», explica mentre reconeix que, tot i això, mai havia tingut cap indici de violència.


Comentaris

envia el comentari