IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Una mare d'Anglaterra mata accidentalment el seu fill després fer una migdiada amb ell

El petit de vuit dies va patir danys greus al cervell i no va poder recuperar-se

Imagen de la madre que mató a su hijo tras dormise junto a él
Imatge de la mare que va matar el seu fill després d'adormi-se al seu costat | Hull Daily mail

 

  

 després d'adormir-se amb ell i deixar-lo sense oxigen

El progenitor els va trobar al sofà i es va adonar que la pell del petit s'havia posat d'un altre color. En aquest moment van trucat als paramèdics que es van dur al petit a l'Hospital 'Hull Royal Infirmary'. Ja al centre, els doctors van intentar reanimar el nadó. Alhora, es van adonar que el petit havia patit un dany irreparable al cervell per la manca d'oxigen i que mai es podria recuperar.

El nadó va haver de ser desconnectat

Els pares van haver de prendre la dura decisió d'apagar la màquina que encara mantenia viu al petit. La mare va confessar al 'Daily Mail': «Ell era perfecte, brillava i era una petita estrella».

Segons relata la mare, l'embaràs de Leo havia estat un període bastant bo. Ella va donar a llum al 'Hull Women and Children' s Hospital 'd'East Yorkshire (Anglaterra), un dels 47 comtats anglicans.

Imagen de los padres de bebé
Imatge dels pares del nadó | Hull Daily mail
 

No obstant això, la parella encara té una nena. Segons explica el diari 'Mirror', la petita de dos anys ha suposat una pedra angular per recuperar-se de la pèrdua del nounat. «Si no tingués a la meva petita nena jo no sabria que podria haver fet, ella ens ha ajudat a passar això», explica la mare.


Comentaris

envia el comentari