La inquietant carta que ha trobat una mare a la motxilla del seu fill de 13 anys

La dona ha denunciat els fets al centre escolar i ha avisat als altres pares

Nens pujant a un autobús escolar
La mare va trobar la inquietant carta a la motxilla | Pixabay

La inquietant carta que ha rebut un nen ha portat a la seva mare a denunciar els fets a l'escola i a avisar als pares de la resta d'alumnes. Els fets han tingut lloc a la ciutat d'Oklahoma, als Estats Units, on una mare ha trobat en l'interior de la motxilla del seu fill de 13 anys una preocupant carta escrita pel conductor de l'autobús escolar, segons ha informat 'The Sun'.

El contingut de la carta va deixar a la mare glaçada. En ella, el conductor li demanava al menor mantenir una amistat per tal de poder «passar temps junts» i així «jugar i abraçar-se». A més, l'home també li demanava que portés als seus amics en les futures quedades i assenyalava que durant l'horari escolar no tenien temps per parlar «només per una abraçada ràpida».

La mare va denunciar al centre escolar

Alarmada pel que acabava de llegir, la mare del nen de 13 anys no va dubtar en posar a l'escola en coneixement de la situació i denunciar els fets: «No està sent amable amb el meu fill sinó que vol fer coses que són impensables».

La dona ha volgut advertir als altres pares del centre escolar perquè no vol que un altre nen sigui víctima d'aquest home: «Es comença per una carta i poden acabar passant coses pitjors» assenyala. Els pares dels alumnes han agraït que denunciés els fets i des de l'escola han pres mesures: el conductor ha estat acomiadat.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari