Una mare denuncia la toxicitat del maquillatge infantil

La seva filla Lydia va haver de ser hospitalitzada després d'utilitzar el producte

La pequeña Lydia, tras ponerse el maquillaje infantil.
La petita Lydia, després de posar-se el maquillatge infantil. | Facebook

A vegades ens preguntem els efectes que té el maquillatge en nens petits. Encara que en la majoria d'ocasions aquests productes són aptes per a totes les edats —encara que en el cas dels menors tinguin la pell més sensible— existeixen maquillatges que provoquen efectes molt nocius, encara que a l'etiqueta s'indiqui el contrari.

És el cas de la filla de Kylie Craven, una mare de Georgetown —als Estats Units— que ha denunciat que el maquillatge infantil que va comprar en el supermercat ha resultat ser tòxic per a la petita.

Una mare denuncia la toxicitat del maquillatge infantil

Ha volgut deixar constància d'això a les xarxes socials, a través d'una publicació que s'ha fet viral en poques hores. De fet, l'escrit, que compta amb algunes fotografies realment esborronadores, porta ja més de 196.000 comparticions i un bon grapat de «m'agrada».

«A Tony i a mi això ens va obrir els ulls i serem més cautelosos a l'hora de reconèixer els ingredients i educar-nos sobre el que és bo i dolent abans de comprar», comença Kylie en la seva publicació.

Un dia després de posar-se el coloret, el llapis labial i la lluentor, la petita Lydia va haver de ser hospitalitzada. Les marques en la seva pell ho diuen tot. «En 24 hores la nostra nena va passar d'estar 100% sana a tenir els ulls inflats i amb ampolles, amb una granellada per tot el cos al qual havíem d'aplicar-li comprimides fredes cada 30 minuts més o menys perquè li cremava la pell», adverteix la mare.

Advertència sobre el maquillatge infantil de baixa qualitat

La petita Lydia ja ha estat donada d'alta i es troba fora de perill, tot i que encara està sofrint alguns efectes secundaris. Kylie assenyala la importància de saber el que es compra als més petits i de prendre consciència que, a vegades, els productes infantils no són del tot segurs.


Comentaris

envia el comentari