La mare de Diana Quer sobre 'El Chicle': «Crec que ja tenia la meva filla localitzada»

En la seva primera entrevista a una televisió estatal, Diana López Pinel ha donat suport a la presó permanent revisable
Diana López Pinel durante su entrevista en 'Espejo Público'
Diana López Pinel durant la seva entrevista a 'Espejo Público' | Antena 3

 

Després de l'entrevista concedida la setmana passada a Telemadrid, la mare de Diana Quer, Diana López Pinel, ha estat convidada a 'Espejo Público' per parlar sobre com ha estat vivint tots aquests mesos des que va saber que la seva filla havia mort.

 

«Em trobo en una fase de resignació, d'intentar superar i seguir», ha assegurat a Susanna Griso en la primera entrevista que concedeix en una televisió de nivell estatal. Aquest temps allunyada dels platós es deu al fet que «pensava que el protagonisme l'havia de tenir la meva filla i el treball l'havien de dur a terme els investigadors».

 

D'altra banda, la mare de Diana Quer ha explicat que fins que no van trobar el cadàver de la seva filla encara mantenia l'esperança que succeís «un miracle». «Quan vaig rebre la notícia va ser un moment duríssim, perds completament l'esperança», va respondre quan va ser preguntada pel moment en què li van comunicar la mort de la seva filla.

«També és un descans, perquè realment la incertesa és una cosa molt dolenta. Vam rebre una mica de repòs, de descans. Lamentablement, va aparèixer el cos i li vam poder donar un lloc digne on poder portar unes flors i on puc anar a estar amb ella», afegia, subratllant:«És duríssim, però sí que et dóna una certa pau».

 

Creu que 'El Chicle' ja tenia localitzada la seva filla

Preguntada sobre com creu que va morir Diana Quer, la seva mare ha estat d'allò més contundent: «No és que la meva filla estigués al lloc que no devia, és que hi havia un senyor condemnat que estava a l'hora que no devia buscant una presa. Aquest senyor, que és un depredador sexual, jo crec que ja la tenia localitzada d'alguna manera i va anar per ella. Jo crec que hi va haver un seguiment previ».

 

Diana Quer desapareció el 22 de agosto
Diana Quer va desaparèixer el 22 d'agost de 2016 | Cedida

 

En aquest context, Diana creu que 'El Chicle' no es penedeix del que va fer i així ho hauria demostrat en la carta que va enviar als seus pares dient que com a molt sortiria de la presó en set anys: «És un símptoma evident que no hi ha cap tipus de penediment ni remordiment per la seva banda, només vol sortir per seguir amb les seves malifetes».

A favor de la presó permanent revisable

És per aquest motiu que Diana López ha acceptat concedir l'entrevista a 'Espejo Público' i poder difondre la convocatòria de la manifestació que se celebrarà a Madrid el pròxim dissabte contra la derogació de la presó permanent revisable. «Imagina que, com diu 'El Chicle', surt de la presó en set anys, estariem tranquils?», s'ha preguntat.

 

«Està provat que quatre de cada cinc violadors, quan han sortit de la presó, han reincidit. El cas de Diana és dels més exemplificants de com actua un depredador d'aquest tipus, que és un assassí, per això és inadmissible que surti de la presó en un termini de temps tan curt», sentenciava.Comentaris

envia el comentari