La mare de Diana Quer, enfonsada perquè «no era el resultat que esperava»

El pare es dirigeix cap a Galicia però ella ha decidit quedar-se a Madrid, on serà enterrada Diana
Diana López, mare de la víctima | Cedida

 

Després que la Guàrdia Civil hagi trobat aquesta matinada el cos de Diana Quer, la noia desapareguda l'agost de 2016 a A Pobra do Caramiñal, A Coruña, els seus pares han decidit anar per separat en les diferents tasques que els queden per fer.

 

Segons ha informat 'El País', la mare de la jove, Diana López-Pinel, es quedarà a la seva residència de Pozuelo de Alarcón, a Madrid, fins que l'autòpsia aclareixi definitivament si el cos trobat és el de Diana, i en cas afirmatiu, fer els preparatius per al seu enterrament. 

 

El seu pare, per la seva banda, ha viatjat aquesta mateixa tarda a Rianxos, localitat on s'ha trobat el cos de la jove, per posar-se al dia de la investigació de la Guàrdia Civil i mirar d'idenfiticar el cos per aclarir el cas al més aviat possible.

«Trencats de dolor»

L'advocat de la familia, Pedro Víctor de Bernardo, ha assegurat que els membres de la familia Quer estan «trencats» de dolor després de sortir a la llum la informació sobre la troballa del seu cos. 

 

Especialment rellevant ha estat la velocitat que ha agafat el cas en les últimes 48 hores, ja que la Guàrdia Civil va detenir el sospitós del seu assassinat arran de la denuncia d'una altra jove que va patir un intent de segrest i agressió sexual a Boiro, localitat molt propera a la dels pares de Diana.

 

Els pares de Diana Quer | CatalunyaDiari.cat

 

En aquest sentit, l'advocat ha explicat que la mare és qui ho està passant pitjor: «Mai va imaginar-se aquest final, sempre va pensar que la trobaria amb vida», confirmant que la familia continuava tenint l'esperança. 

 

La mare no vol tornar

La noticia ha agafat mig per sorpresa la familia, que fa només una setmana va passar la nit de Nadal a la seva localitat gallega. Ara, la mare de Diana no vol tornar a A Pobra do Caramiñal, i ha preferit quedar-se a Madrid amb la seva filla, també molt afectada per la noticia. 

 

Agents de l'UCO de la Guàrdia Civil han rescatat el cos de Diana Quer del pou on estava  | CatalunyaDiari.cat