La mare de Diana Quer exculpa els pares d''El Chicle'

«No teniu culpa del que va fer el vostre fill», les paraules que va dedicar Diana López quan va visitar José i Margarita
Juan Carlos Quer i Diana López-Pinel en l'enterrament de la seva filla. | CatalunyaDiari.cat

 

Encara que hagin passat dos anys de l'assassinat de Diana Quer, el dolor continua present en la seva família. No només ells, els pares de l'assassí confés de Diana, José Enrique Abuín, conegut com 'El Chicle', també s'han mostrat molt afligits més d'un cop. 

 

Això va portar a Diana López-Pinel, mare de la jove, va fer una visita als pares de l'assassí de la seva filla durant aquest estiu. López va voler exculpar José i Margarita: «No tenen cap culpa del que va fer el seu fill».

 

La visita de Diana López als pares d''El Chicle' 

Com cada estiu, la família de Diana Quer va passar les seves vacances d'a la població gallega d'A Pobra do Caramiñal, lloc on la jove va ser assassinada fa dos anys. La seva mare va aprofitar la seva estança a Galícia per visitar als progenitors d''El Chicle' i dir-los que no té cap tipus de ressentiment cap a ells

 

Aquest no era el primer contacte entre les dues famílies, ja que els pares de Diana ja havien parlat abans amb els d'Abuín . López-Pinel volia, però, compartir en persona els seus sentiments amb els pares de l'assassí

 

Els pares d''El Chicle', Jose i Margarita durant una entrevista | Telecinco

 

Segons ha explicat 'Espejo Público', la mare de Diana Quer volia també, amb aquesta trobada, donar ànims a la família Abuín i compartir el seu dolor. La família d''El Chicle' ha manifestat diverses vegades que José Enrique Abuín «és un monstre» i han dit que els afligeix els fets que va cometre. 

Diana López es va recordar de la seva filla 

El segon aniversari de la mort de Diana Quer va ser fa un mes, i la seva família, especialment la seva mare, va recordar-se d'ella amb diversos missatges molt emotius. «La mort fa àngels de tots nosaltres i ens dóna ales on abans només hi teníem les espatlles... Suaus com urpes de corb» va publicar la mare de Diana al seu Instagram. 

 

Diana López- Pinel també va escriure: «Aquesta nit posaré una espelma perquè sàpigues que sempre estaré aquí, esperant el dia que tornem a estar juntes i les nostres ànimes no se separin mai més. Sembla que fa un moment que has sortit per la porta, i segueixo esperant-te, encara que sé que mai l'obriràs».