La mare de Diana Quer es presenta a la reconstrucció del crim

«És molt dur tenir-lo tan a prop», ha dit la mare de Diana Quer en veure 'El Chicle'

Diana Lopez Pinel y Valeria Quer visiblemente afectadas al ver la reconstrucción del crimen
Diana Lopez Pinel i Valeria Quer visiblement afectades en veure la reconstrucció del crim | CatalunyaDiari.cat

Diana López Pinel s'ha acostat aquest divendres fins al passeig marítim de Pobra do Caramiñal, la Corunya, acompanyada de la seva filla Valeria Quer. Ho han fet per poder veure de prop la reconstrucció del crim de la jove madrilenya. «Tenir tan a prop l'assassí de la meva filla és molt dur», ha dit entre llàgrimes i visiblement afectada.

Enrique Abuín ‘El Chicle’ durante la recreación del asesinato de Diana Quer.

 

‘El Chicle’ fa la reconstrucció del crim

La reconstrucció del crim de la jove Diana Quer ha començat aquest divendres cap a dos quarts d'onze del matí. Ho ha fet a A Pobra, al final del passeig marítim on, segons el relat de José Enrique Abuín, es va trobar amb la jove. Allà, 'El Chicle' ha explicat a la comitiva judicial, gesticulant visiblement, com robava gasolina amb unes garrafes quan es va trobar amb la jove madrilenya, que estiuejava a la localitat.

Moments molt durs per la família de Diana Quer

Malgrat que la zona havia estat acordonada pels cossos policials i s'havia desplaçat un llençol perquè no es pogués veure res de forma nítida, s'ha pogut observar a Abuín corrent amb dues garrafes a les mans i amb un maniquí que simulava el cadàver de la jove, el qual ficava a la part posterior d'un cotxe molt similar al seu. Aquest fet sembla indicar que 'El Chicle' hauria situat la mort de Diana Quer en aquesta localitat.

En mig de la reconstrucció, la mare i la germana de Diana Quer s'han acostat a la zona i s'han intentat apropar a la comitiva judicial, però la Guàrdia Civil ho ha impedit. De tornada, entre llàgrimes, la dona ha dit que està «malament» i vivint un moment «molt dur».

La reconstrucció a A Pobra s'ha allargat unes dues hores i continuarà en altres punts claus d'aquella nit, tot en presència del jutge instructor, el fiscal i els advocats d''El Chicle' i de la família de Diana.


Comentaris

envia el comentari