Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'una platja amb una passarel·la de fusta

Una mare ensorra la seva filla de 2 anys a la platja per mantenir relacions amb dos amics

Els fets van tenir lloc a Argentina | La Fiscalia ha retirat la custòdia de la petita a la mare

Una mare va enterrar la seva filla de dos anys fins al coll a la sorra d'una platja per tal de poder mantenir relacions sexuals amb dos amics seus a l'aigua. Els fets van tenir lloc a Santa Clara del Mar, a la província de Buenos Aires (Argentina). Segons ha confirmat una font al diari 'Clarín', que assenyala que la menor no deixava de plorar, hi havia «35 °C de sensació tèrmica». Consegüentment, la nena va patir «un principi d'insolació i gana extrema», ja que va estar ensorrada uns 40 minuts.

En arribar els agents policials, que havien sigut alertats per múltiples testimonis, diversos turistes estaven increpant-los. «S'abaixaven les malles, es tocaven», relaten les fonts, que assenyalen que havien passat el dia «fent obscenitats i amb una conducta bastant indecorosa per a un lloc que està replet de famílies». Quan la policia va voler identificar les persones denunciades, només n'hi havia dues perquè un dels homes va marxar estrepitosament.

Un arsenal de drogues decomissat

«Les dues persones van començar a agredir els agents quan volien identificar-los i van ser detinguts per atemptat i resistència a l'autoritat», detallen les fonts. Posteriorment, van passar a disposició del fiscal de Mar del Plata, que va decretar la seva llibertat i va retirar la custòdia de la nena a la mare. La dona va passar la nit en un destacament femení del municipi i el seu amic, en la Unitat número 44 de Batán. Paral·lelament, la policia va decomissar més de 200 pastilles antidepressives, èxtasipopper  i marihuana. La petita, que, afortunadament, es troba en bon estat, ha estat traslladada a una institució estatal de nens.

També et pot interessar...