IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La mare i el fill de Badia del Vallès podrien haver mort «desatesos»

L'Ajuntament de la localitat ja ha interposat una queixa al Consell Comarcal

Imatge dels agents que van personar-se al domicili
Imatge dels agents que van personar-se al domicili | Cedida

Després del lamentable episodi que va tenir lloc a Badia del Vallès el passat dilluns, 13 de novembre, en què es van trobar els cossos sense vida de dos veïns de la localitat, mare i fill, de 96 i 75 anys respectivament, ara el consistori de la localitat intenta aclarir els fets.

En primera instància, es descarta que es tractés d'una mort criminal i, les primeres hipòtesis, apuntarien al fet que va ser primer el fill el qui va perdre la vida i, després, la mare, que depenia molt de l'atenció del primer. La possibilitat que s'obre ara és la de la desatenció per part de l'empresa encarregada d'oferir els serveis d'assistència domiciliària. El consistori es planteja denunciar l'empresa.

Una parella fora de perill

L'Ajuntament de la localitat ha informat que s'havia ofert diferents serveis socials a aquesta família, que no tenia la consideració de risc pel fet que tenien els ingressos suficients. L'únic servei que sí que van acceptar va ser el d'atenció domiciliària, pel qual cada 15 dies un treballador de l'empresa de servei passava per l'habitatge. El passat 6 de novembre però, ningú va obrir la porta.

Segons informa el consistori, aquesta informació era desconeguda fins ara i han interposat una queixa formal al Consell Comarcal, que ja ha actuat i ha obert un expedient a l'empresa encarregada d'aquest servei. En cas que es confirmi que aquesta empresa no va complir amb les seves obligacions, l'expedient seria sancionador.


Comentaris

envia el comentari