Una família conviu durant mesos amb el cadàver de la seva àvia a Andalusia

Els fets els va denunciar l'exmarit de la difunta, que va informar a la seva néta que calia trucar a la policia

Guàrdia Civil
La Guàrdia Civil es va desplaçar fins a l'habitatge per constatar els fets | Cedida

Atronadora troballa a Andalusia. La Guàrdia Civil està investigant municipi d'Istán, a Màlaga està investigant el cas d'una dona i la seva filla que van conviure durant mesos amb el cos de la seva mare i àvia, respectivament. La dona, britànica i d’uns 70 anys, vivia juntament amb la seva filla i néta a la casa en qüestió.

Els veïns van denunciar que ja havien percebut males olors, però no imaginaven el motiu. Quan els agents van entrar es van trobar una casa molt bruta, amb un fort olor i un cadàver a l’interior de l’habitatge. Els investigadors no van veure signes de violència, pel que ara s’investiga el motiu de la mort i la data exacta del succés.

Els fets van ser descoberts per l’exmarit de la víctima, qui, un cop assabentat de la situació, va dir a la seva néta, una adolescent, que era necessari avisar a la policia i denunciar el cas, segons ha explicat aquest diumenge, 10 de febrer, ‘Diario SUR’.

L'home va ser trobat a casa del seu germà, que aprofitava per cobrar la seva pensió | CatalunyaDiari.cat

 

Amaga el cadàver del seu germà a casa

Un altre cas que va passar fa uns mesos fa ser el d'un veí de Sant Andreu de la Barca, a la comarca del Baix Llobregat, que va amagar a casa el seu germà mort des de feia setmanes. D'aquesta manera, i segons han explicat els Mossos, l'home, que va ser detingut, podia seguir cobrant la pensió del seu germà. Ell no disposava de cap ingrés i vivia dels diners que ingressava el seu germà. La policia catalana imputava a l'home els delictes d'estafa, omissió del deure de socors i estafa bancària.

Una trucada d'un veí va alertar els Mossos sobre el fet que hi hauria un home mort des de feia unes setmanes al domicili on vivia amb el seu germà. Una patrulla es va adreçar al domicili per a fer comprovacions respecte a la veracitat de la informació proporcionada.

Contador


Comentaris

envia el comentari