La mare de Gabriel Cruz va sospitar d'Ana Julia des del primer moment

Patricia es va sorprendre molt amb la reacció de la dona quan van trobar la samarreta

Los padres de Gabriel en una rueda de prensa
Els pares de Gabriel en roda de premsa | Cedida

 

Tot i que ja fa uns mesos que el cas de l'assassinat del petit Gabriel Cruz es va resoldre, encara ara surten noves informacions sobre aquells fatídics dies. Segons informació avançada per 'Espejo Público' l'aixecament de sumari del cas ha revelat que Patricia, la mare del nen, va sospitar d'Ana Julia com a culpable de la desaparició del seu fill des de, pràcticament, el principi.

La mare de Gabriel ha arribat a dir que ella havia, fins i tot, provocat un distanciament entre el nen i el seu pare des que va aparèixer a les seves vides. «Sé que la relació que tenien Gabriel i Ana Julia no era bona. Abans, Gabriel i Ángel tenien una relació més propera. Gabriel fins i tot s'havia queixat alguna vegada de la parella del seu pare», afirma Patricia.

Segons la seva declaració, Patricia va començar a sospitar de l'assassina confessa gairebé des del començament. Va ser quan els investigadors es van negar a pujar la recompensa: «Ana Julia va sortir amb molt mala cara. Sé que té problemes econòmics així que em vaig imaginar que es devia a la decisió dels investigadors de no pujar la recompensa. Em va resultar estrany que tingués tant interès en els diners», diu la mare de Gabriel.

Gabriel es vestia sol

Un altre dels elements que la van fer sospitar d'ella van ser unes paraules que la mateixa Ana Julia va dir sobre el nen quan va trobar la samarreta del petit, ella va afirmar que aquella peça de roba era del nen i que ho sabia perquè va ser ella qui el va vestir. «Quan Ana Julia va dir que la samarreta era de Gabriel em va fer sospitar molt. Va dir que l'havia vestit ella... però el nen es vestia sol, tenia ja vuit anys», diu Patricia.

A aquestes paraules afegeix també: «Em va cridar molt l'atenció que la samarreta aparegués aquí i totalment seca. Havia estat plovent molt i fins i tot els voluntaris que van pentinar aquesta zona dies enrere no van aconseguir veure la samarreta».

Ana Julia Quezada
Ana Julia Quezada | Cedida

 

La carta d'Ana Julia des de la presó

Per l'assassinat del nen Ana Julia va ser condemnada i ara es troba a presó, des d'allà no ha deixat d'assegurar que tot va ser un accident, de fet, fa pocs dies va escriure una carta al pare del petit afirmant això mateix. L'assassina mostra el seu penediment i demana perdó a tota Espanya, tot i que se centra en el pare del nen, Ángel Cruz.

«Ja saps que amb pastilles ho intentava treure del meu cap», li explicava, a més es disculpava: «per un lamentable accident et vaig prendre el més gran que un pot tenir».

D'altra banda també justifica el fet de no haver confessat abans, afirmant que no va tenir forces suficients per fer-ho. La carta l'acaba demanant perdó de nou, «a tots, sobretot a vosaltres i a Patricia», diu, unes paraules a les quals afegeix: «Espero que algun dia al vostre cor em perdoneu».


Comentaris

envia el comentari