La mare de Gabriel Cruz revela les seves sospites sobre Ana Julia Quezada: «Tenia l'esperança d'estovar-la i que s'enfonsés»

Aquestes han estat les consternadores i emotives paraules de Patrícia després de la troballa

Los padres de Gabriel Cruz en la concentración celebrada en Puerta de Purchena, Almería
Els pares de Gabriel Cruz durant la manifestació del passat divendres | GTRES

El drama i la consternació més absoluta s'han apoderat d'Almeria. Després de la localització del cos de Gabriel Cruz i la detenció per presumpte assassinat d'Ana Julia Quezada, la mare del menut, Patricia Ramírez, ha revelat que sospitava que la parella del seu exmarit podia estar darrere estava darrere de la desaparició del seu fill. 

«Tenia l'esperança d'estovar-la i que s'enfonsés. Volia que ho deixés anar. Per això, apel·làvem a la seva consciència quan parlàvem en públic», ha explicat la mare del menut en una entrevista a la cadena 'Cope'. «Sospitava que era així... Però no podia dir res perquè era part de la recerca i podia perjudicar el nen». 

Demana una treva a la ràbia

Ha estat el clam de la mare del menut. En un gest més que elogiable, Patrícia ha demanat que la gent no focalitzi la seva ira en Ana Julia Quezada, ja que el petit Gabriel era «tot bona voluntat». «Entenc que tothom té com jo la ràbia dins però, per favor, que aquesta ràbia la transformin en una altra cosa», ha explicat. 

«Estan apareixent molts missatges demanant la mort d'aquesta persona, entenc que aquestes persones senten la mateixa ràbia que jo, però que la facin servir per demanar bondat al món», ha declarat. D'altra banda, en ser preguntada per la posició del seu exmarit Ángel, aquesta ha al·legat: «És una persona meravellosa, que ningú dubti d'ell... Jo vaig estar al seu costat perquè creia que havíem de superar això els dos junts». 

En aquest context, doncs, Patrícia ha explicat quina és la situació que travessa el seu exmarit. «Està destrossat, però és molt difícil fer-se la idea de la pèrdua d'un fill sabent que l'ha matat la persona a qui estimes». 

«Si m'esteu escoltant, deixeu-lo marxar»

Va ser el clam de la mare durant la concentració celebrada a Almeria divendres passat, 9 de març. La mare del menut va enviar un missatge al possible responsable de la desaparició del seu fill on li demanava que el deixés anar: «Rancor cap, però si m'esteu escoltant, deixeu-lo marxar». 

«Esperem que els 'peixets' inundin el món i que estovin el cor de qui el pugui tenir», relatava la mare mentre al·legava que els presumptes segrestadors «també van ser nens innocents i que el deixin en un lloc públic». 


Comentaris

envia el comentari