La mare de Gabriel, després del funeral: «El meu fill està jugant amb els peixos i la bruixa dolenta ja no hi és»

Els pares de Gabriel han agraït a tothom el suport i afecte rebut des del moment de la desaparició del seu fill

Los padres de Gabriel Cruz durante el funeral de su hijo en la catedral de Almería
Els pares de Gabriel Cruz durant el funeral del seu fill en la catedral d'Almeria| GTRES

Un cop finalitzat el funeral del petit Gabriel Cruz els pares del nen han volgut aprofitar l'ocasió per dirigir-se a tota la població, enviant un missatge a través dels mitjans de comunicació que es trobaven al lloc.

Patricia, la mare de Gabriel, ha parlat d'una forma molt emotiva: «Ahir em va arribar per Internet un conte molt bonic. No sé qui l'ha escrit, però em deia que nosaltres no havíem perdut sinó que el meu fill havia guanyat perquè havia desaparegut la bruixa dolenta del conte i per la quantitat de gent que havia unit, de família i coses bones que ha tret de tots nosaltres».

A aquestes paraules tan positives ha volgut afegir un altre missatge, aquest en referència a l'assassina del seu fill, qui ja ha confessat que és culpable. «Ell estarà ja jugant amb els seus peixos i la bruixa ja no existeix. Per favor, traieu-la dels vostres caps», ha dit Patricia.

A més, afegia una petició, intimitat. «Hem de portar-lo al cementiri i us volem demanar intimitat. Necessitem aquesta intimitat», ha dit Patricia. També, en la mateixa línia de les seves anterior paraules, demanava que la gent s'oblidi de la part dolenta de tot el succeït: «que tothom en el seu nom posi 'Gira-sols', que la bruixa ja està on ha d'estar i que no li donem més voltes», deia.

Los padres de Gabriel han atendido a los medios después del funeral
Els pares de Gabriel han atès als mitjans després del funeral| Cedida

Però no és ella l'única que ha parlat, el pare del nen, igual que la mare, visiblement afectat, ha volgut donar les gràcies per l'ajut que han rebut durant cada dia de recerca del seu fill: «Moltes gràcies pel suport que ens heu donat tots aquests dies, ens heu portat en braços, ens heu mantingut forts buscant a Gabriel».

Centenars de persones amb ells

A la missa del funeral del petit hi han anat centenars de persones que volien mostrar el seu suport als familiars de Gabriel. Un dels moments més emotius va ser l'arribada dels seus pares al costat del fèretre del seu fill, de color blanc, moment en el qual han rebut un gran i emotiu aplaudiment.

Ha estat una missa molt emotiva i plena de llàgrimes i dolor, en la qual, el bisbe d'Almeria, Adolfo González Montes, ha dit que la pèrdua del nen és «un reflex de la ment i cor malalts» de les persones que viuen al món, d'aquesta forma ha condemnat la violència en totes les seves formes contra els nens.


Comentaris

envia el comentari