La mare de Gabriel rep una trucada falsa: «El teu fill està ofegat en una bassa»

La Guàrdia Civil segueix amb la recerca del menor

Imagen de archivo de los padres de Gabriel.
Els pares de Gabriel | Cedida

La desaparició de Gabriel, el nen de 8 anys del que no se sap res des de fa una setmana, ha creat una gran commoció a tot el país, el cas s'ha fet molt mediàtic i això sembla que està comportant alguns problemes pels pares del nen.

Segons ha pogut saber 'Esdiario', fa uns dies que la mare del petit, Patricia Ramírez, rep trucades que l'únic que fan és augmentar l'angoixa que tant ella com el pare del nen ja pateixen. Es tracta de persones que els truquen per aportar pistes falses o simplement per dir cometaris molt desagradables que res aporten a la investigació. Entre totes aquestes trucades hi ha fins i tot la de vidents que diuen saber que li ha passat al menor.

El mòbil de Patricia es troba completament col·lapsat i la Guàrdia Civil ja ha demanat que no es realitzin trucades, ni privades ni personals. Si qualsevol persona té algun detall sobre la desaparició de Gabriel el que ha de fer és trucar al telèfon habilitat per a aquesta fi: 11 60 00.

Una terrible trucada

D'entre totes aquestes trucades n'hi ha hagut una que ha molestat especialment els pares del nen. Ha estat una trucada prou dolorosa d'un vident que assegurava poder trobar el seu fill, segons deia, ofegat. «El teu fill està en una bassa, ofegat… puc localitzar-lo», deia la persona que trucava, unes paraules gens agradables pels pares del petit.

S'ha de destacar que han estat moltes les mentides que s'han difós fins ara com la de la suposada furgoneta blanca que s'hauria portat al menor o l'existència de testimonis del suposat segrest. Segons apunten els investigadors, aquest tipus de mentides «poden posar en risc i en perill l'operació».

Imagen de la madre de Gabriel hablando de la desaparición de su hijo
La mare de Gabriel parlant de la desaparició del seu fil   | La Sexta

L'assetjador de Patricia a presó

El detingut per trencar l'ordre d'allunyament que se li havia interposat contra la mare del petit Gabriel es troba ja a presó, hiva ingressar aquest passat cap de setmana, com a conseqüència de la condemna de sis mesos de presó que al febrer li va ser imposada per fets semblants, així ho ha confirmat la Guàrdia Civil d'Almeria.

Per tant, de moment encara no s'estableix vinculació entre aquest home i la desaparició de Gabriel. L'home en qüestió ha ingressat al centre penitenciari de l'Ullastre d'Almeria.


Comentaris

envia el comentari