La mare de la jove morta després de xocar el cotxe en què viatjava contra una gasolinera creu que no va ser un accident

«Va ser un segrest i un assassinat», assegura la mare de la noia
Andrea al costat de Víctor, la seva exparella i conductor del vehicle que va xocar contra una gasolinera | Xarxes socials

 

La mare de la noia de 20 anys morta dissabte passat, 23 de desembre, després de xocar el cotxe en el qual viatjava contra una gasolinera a l'N-340 al seu pas per Benicàssim, a Castelló, creu que «no va ser un accident» sinó que va ser «un segrest i un assassinat». 

  

  

Després que la Policia Nacional comencés la investigació per un presumpte cas de violència de gènere, la seva mare llança algunes dades sobre la seva relació al cas en unes declaracions a 'Levante-EMV'.

  

  

 exparella de la víctima i que també va morir en el mateix accident, la va obligar a entrar en el vehicle amb ell,

«No és un accident, és un segrestament i assassinat»

«Diuen que és un accident. I una merda. Segrest i assassinat». Així de taxativa es va mostrar la seva mare a través de les xarxes socials, on la dóna va explicar que la seva filla havia estat víctima durant dos anys dels maltractaments del seu xicot. 


Els dos joves portaven vides separades des de fa dos mesos, després d'una relació de dos anys en la qual ella hauria estat víctima de maltractaments, raó per la qual va acabar donant per acabada la seva relació. Després de la imposició d'una ordre d'allunyament, la mare assegura que la seva exparella «no parava de molestar», i fins i tot va intentar atropellar a la jove el dia 13 d'aquest mes, segons una denúncia que la família va interposar.

ATENCIÓ: Nou servei del Catalunya Diari. Ara t'enviem les notícies de la teva província o ciutat, totalment gratis al mòbil. Fes clic aquí i prova-ho! T'encantarà!

 

 

Andrea, la jove morta en l'accident de cotxe amb la seva exparella | Xarxes socials

El jove la va matar, suposadament, el dia del seu aniversari

Tot i això, el jove va aconseguir apropar-se a ella el dia de l'accident, quan la víctima es preparava per anar-se'n a treballar, i se la va emportar: «La meva nena es va aixecar per anar a treballar i me la va prendre, la va agafar per força i me la va matar, encastant el cotxe a posta», assegura la mare. 

La protecció policial que la jove havia de tenir no estava patrullant la zona en el moment en què van succeir els fets, i la família lamenta que si el risc en aquest cas hagués estat més alt, la seva filla probablement encara estaria viva. 

Ara la família es pregunta qui pagarà pel dany causat, de qui van ser els errors que van portar al fatal desenllaç per a la seva filla, a qui ha dedicat també unes emotives paraules: «Era la nena més dolça del món. I no perquè jo sigui la seva mare, sinó perquè era així».