La mare de Julen relata com va viure la caiguda del petit al pou

Vicky va explicar a la Guàrdia Civil que l'havia sentit plorar mentes queia i després ja no el va sentir més

 
La mare del petit Julen, Vicky, va explicar a la Guàrdia Civil el relat dels fets | EspañaDiario
 

Després del tràgic desenllaç de la història de Julen, el nen que va caure al pou de Totalán, a Màlaga, s’han fet publiques les declaracions de la mare del petit a la Guàrdia Civil. Vicky explica amb les seves paraules el moment els moments de desesperació que van viure el passat diumenge 13 de gener.

«A les 13.48 hores, em vaig trobar malament i vaig marxar de la taula», relatava Vicky, en unes declaracions recollides per ‘La Sexta’. «Vaig trucar al meu encarregat del McDonald’s del centre comercial del Rincón de la Victoria i li vaig dir que no aniria a treballar», continua explicant la mare del petit Julen. I conclou: «En aquell moment Julen es va quedar a càrrec de la meva parella».

Vicky: «Vaig començar a cridar, desesperada»

Mentre això passava Vicky va veure com la resta de familiars s’apropaven ràpidament al pou i els va sentir cridar, segons el seu relat. Ella va córrer cap a la boca del pou i «vaig sentir plorar al meu fill i com la meva parella treia pedres i sorra per evitar que caiguessin a dintre». Finalment Vicky assegura que «vaig deixar d’escoltar-lo plorar i vaig començar a cridar, desesperada».

La cosina del pare de Julen, parella de l’amo de la finca, també explica els successos. Ella es trobava molt a prop del lloc dels fets amb la seva filla i de sobte «va desaparèixer; vaig córrer a mirar, vaig veure el forat del pou i vaig escoltar el so de la caiguda del nen». A més, confirma que el pare del petit també estava present en aquell moment.

El director de la Guàrdia Civil veu en el cas un homicidi imprudent | EspañaDiario

La mort de Julen com a homicidi imprudent

El director de la Guàrdia Civil, Félix Azón, ha parlat sobre el cas Julen i en preguntar-li si ell creia que la mort del petit es podria tractar d’un homicidi imprudent ha assegurat que «tots pensem que no pot ser una altra cosa».

Tot i les seves declaracions Azón ha deixat clar que haurà de ser la investigació que s’estan fent les autoritats la que aclarí tot el relacionat amb la mort del petit Julen. «És una investigació judicial i es veurà el resultat. No decidim nosaltres que ha passat, sinó el jutge», conclou el director de la Guàrdia Civil.


Comentaris

envia el comentari