YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La mare de Julen li va prometre donar-li un germà: «I així ho faré»

A més a més, els pares han admès que no estan d'acord amb l'informe que ha presentat la defensa de l'amo de la finca

José y Victoria, padres de Julen
Victoria, la mare de Julen, vol donar-li un germà perquè així li ho va prometre | Espejo Público

D’ençà que Julen va ser rescatat sense vida del pou de Totalán, a Màlaga, els seus pares han intentat continuar sense ell. Ara la parella ha concedit la seva primera entrevista a ‘Espejo Público’ d’Antena 3 en la qual Victoria ha desmentit els rumors que diuen que està embarassada. Tot i això, sí que ha admès que l’està buscant: «Vaig prometre donar-li un germà a Julen i així ho faré».

Victoria vol donar-li un germà a Julen

Durant l’entrevista amb Susanna Griso, José i Victoria han explicat com han viscut el dia a dia després de la tragèdia del passat 13 de gener: «Estem destrossats, intentant sobreviure». En aquest sentit han afegit que no podran ser mai feliços, tanmateix «amor i afecte» no els faltarà i han recordat amb molta emoció que Julen «era el nen més feliç del món».

La mare del menor ha admès que en el moment en el qual el nen va caure pel pou i «va deixar d’escoltar els seus plors, va saber que havia marxat». A causa de tot el trauma viscut, sabent des del primer moment que no tornaria, Victoria està en tractament psicològic i no treballa, com tampoc ho feia abans perquè s’encarregava completament de l’educació de Julen.

En contra de l'informe de l'amo de la finca

D'altra banda, José i Victoria han parlat també sobre el procés judicial que encara està obert contra David, amo de la finca i cosí de José, i han explicat que no estan d'acord amb l'informe que va presentar la defensa on culpen l'equip de rescat per haver causat la mort de Julen donant-li un cop al cap amb una màquina.

El pare de Julen ha explicat que «tothom té dret a defensar-se», però també ha admès que no es relacionen amb el seu cosí perquè estan «molestos» per aquest informe. A més a més, José ha dit que el primer cop que ell va veure el pou, el seu fill «ja havia caigut» i també ha volgut agrair de nou tot el suport rebut durant el rescat. Tot i que ha tornat a criticar que els van enganyar: «Escoltàvem sempre que l'operació duraria 24-48 hores».


Comentaris

envia el comentari