Una mare de Lleida perd el seu nadó després d'anar a urgències i enviar-la cap a casa

L'afectada espera el resultat de l'autòpsia per portar el cas fins als tribunals

Façana de l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida
Façana de l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida | ICS

Una mare embarassada de 40 setmanes ha denunciat que ha perdut el seu nadó per una possible mala atenció de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida.

Segons ha avançat el diari 'Segre', la mare va acudir aquesta mateixa setmana a urgències en no trobar-se bé. Allà, li van diagnosticar la tensió molt alta i, després de controlar-la, la van enviar cap a casa dient-li que «tot estava bé». Això no obstant, explica la mare, va tornar a trobar-se malament i amb dolors a la cintura.

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Els metges van certificar que el nadó estava mort

En aquell moment va decidir anar a la farmàcia per a prendre's la tensió i, en veure que la tornava a tenir disparada, va acudir de nou al centre hospitalari. En aquell moment, els metges van certificar que el nadó estava mort i que ja no es podia fer res per salvar-li la vida. 

Seguidament, l'afectada assegura que la van tenir des del migdia fins al vespre en una habitació esperant que es posés de part per així, donar a llum al nadó mort. Després d'aquesta mala i dura experiència, la dona espera el resultat de l'autòpsia del seu fill, per tal d'esbrinar si va poder haver-hi alguna negligència mèdica.

Portarà el cas fins als tribunals

En el cas que així sigui, ha advertit que portarà el cas fins als tribunals, ja que considera que el primer dia que va anar a urgències l'haurien d'haver mirat més paràmetres com, per exemple, el sucre.

Per la seva banda, fonts de l'hospital han explicat que podria tractar-se d'una mort sobtada i que, amb relació a les hores d'espera pel part, és el protocol que s'ha de seguir per a evitar una cesària. L'autòpsia del nen es durà a terme durant aquest dijous i, d'aquesta manera, es coneixerà la causa exacta de la mort del nadó que havia de néixer entre el 2 i l'11 de novembre.

També et poden interessar...


Comentaris
Guillem
L altre dia me mare va anar al metge portaba tota la nit amb febre ,y no la va veure un metge .Sembla ser que estan cambiant la politica d atencio , s estan aprofitant de la debilitat del govern ,per seguir retallant. Yo no soc metge pero soc pare y ser que la dona te risc de preclamsia ,y el sintoma es la presio alta, es raro que un metge l hagi enviat ser tan greu el risc.

envia el comentari