La mare de Mario Biondo està esperançada amb la tercera autòpsia al seu fill

Santina d'Alessandro ha explicat que se sent «tranquil·la», perquè considera que aquest cop «l'assassinat» serà confirmat

Familia de Mario Biondo
La família de Mario Biondo està esperançada amb la nova autòpsia | 'Lecturas'

El cadàver de Mario Biondo va ser sotmès el passat dilluns a una tercera autòpsia, després que el tècnic de càmera aparegués sense vida a la casa que compartia amb la que llavors era la seva dona, la presentadora de televisió Raquel Sánchez Silva. Es tracta d'un cas que, ja des dels seus inicis, ha estat envoltat d'un cert misteri, i és que, tot i que la versió oficial és que es tracta d'un suïcidi, els pares del jove sempre han insistit que algú va posar fi a la seva vida.

Ara, un cop realitzada la nova autòpsia, la família Biondo s'ha pronunciat, i ha explicat que estan «esperançats, optimistes i serens». Santina d'Alessandro, la mare del jove, ha indicat a 'Jaleos' que ara se sent més «tranquil·la», perquè, ha insistit, «l'autòpsia sol·licitada per la Fiscalia ha estat realitzada per confirmar l'assassinat». 

Imagen de archivo de Raquel Sánchez y Mario Biondo
Mario Biondo va ser localitzat sense vida al pis que compartia amb Raquel Sánchez Silva | Cedida

 

La família feia temps que apostava per una nova autòpsia

De fet, els pares de Mario van confessar que la seva idea era contractar pel seu compte uns professionals per realitzar una autòpsia paral·lela, perquè no van acabar de creure's mai que la mort va ser intencionada. En aquest sentit, van explicar que no volien «repetir l'error comès el 2013, confiant únicament en la feina dels experts designats pel fiscal».

En un comunicat, van explicar que, «per a aquest esdeveniment irrepetible» també van «designar un grup d'experts per garantir que la feina realitzada es duu a terme amb tot el rigor i la professionalitat adequada per protegir el seu fill de possibles danys o omissions».

Traslado del cuerpo de Mario Biondo tras su fallecimientoLa família feia temps que estudiava la possibilitat d'una nova autòpsia al cos de Mario | CatalunyaDiari.cat

 

Per tal de fer realitat els seus plans, la família de Biondo va obrir un compte bancari en el qual acceptaven donacions de persones que volien col·laborar, amb l'objectiu d'assolir els 8.000 euros. Els diners havien de servir per contractar tres experts: el metge forense Mariano Cingolani, el professor Maurizio Cusimano i la toxicòloga Federica Umani Ronchi. Tot això per demostrar, d'una vegada per totes, que el marit de Raquel Sánchez Silva no va posar fi a la seva vida.

La mare del jove ha desvelat que mai van arribar a assolir la xifra desitjada, però que això no vol dir que no continuen intentant-ho. «Hem aconseguit un 30% del que sol·licitàvem, però segur que aconseguirem la resta, i ho farem possible», ha insistit. De totes maneres, els resultats d'aquesta nova autòpsia se sabran, com a mínim, d'aquí a dos mesos. 


Comentaris

envia el comentari