La mare de Marta del Castillo creu que Miguel Carcaño «no va actuar sol»

Eva Casanueva assegura que mai podrà perdonar Carcaño

Antonio del Castillo y Eva Casanueva, padres de Marta del Castillo
Antonio del Castillo i Eva Casanueva, els pares de Marta del Castillo | CatalunyaDiari.cat

Han passat més de deu anys des de la mort de Marta del Castillo, però la família de la jove segueix sense poder pair el dolor per la desaparició i assassinat de la jove andalusa. Eva Casanueva, la mare de Marta, ha concedit ara una entrevista per l'Escola de Reporters d'Andalusia, on ha deixat alguns titulars colpidors, com que creu que Miguel Carcaño «no va actuar sol».

Segons declaracions recollides per 'Diario de Sevilla', el pitjor de tot és que el cas «no té fi», i és que mai s'han pogut trobar les restes mortals de Marta del Castillo. Sobre les falses confessions de Carcaño sobre el cos de la jove assnyala que «cada mentida que deia era un dolor afegit per a nosaltres», i creu que el millor final seria «poder enterrar la meva filla».

Miguel Carcaño, autor confés de l’assassinat de Marta del Castillo, va ser condemnat a 21 anys i tres mesos de presó, mentre que Javier García ‘El Cuco’ va passar dos anys i onze mesos en un internat per encobrir el delicte. No obstant això, Eva Casanueva creu que Carcaño no ho va poder fer sol i que les condemnes, en especial la de ‘El Cuco’, haurien d’haver estat més severes.

Miguel Carcaño, autor de l'assassinat de Marta del Castillo | Cedida

Per una altra banda, sosté que Carcaño és un «ésser» al que no podrà perdonar «mai de la vida», i que el principal motiu per seguir endavant és poder cuidar i gaudir de les seves altres dues filles. També ha tingut paraules d'agraïment als mitjans de comunicació, tot destacant la seva tasca per «mantenir viu el record» de Marta del Castillo.

  

  

Ha passat més d'una dècada del terrible assassinat que va commocionar la societat espanyola, però Casanueva assegura que el dolor «no s'apaga».


Comentaris

envia el comentari