ARA MATEIX

🚧 Importants retards de Rodalies al Maresme per un tall a les vies

La mare de la menor suposadament agredida pels jugadors de l'Arandina ratifica la declaració de la seva filla

Assegura que la menor li va explicar el succeït i que els acusats la van obligar a mantenir relacions sexuals
La mare de la menor suposadament agredida per tres jugadors de l'Arandina | CatalunyaDiari.cat

  

Avui ha declarat davant del jutge la mare de la menor agredida suposadament per tres jugadors de l'Arandina. Segons ha explicat la dona, que ha entrat al Jutjat de Primera Instància número 1 d'Aranda de Duero (Burgos) a les onze i mitjà del matí, va ser la seva pròpia filla qui li va explicar el que va succeir i li va assegurar que l'havien obligat a mantenir relacions sexuals no consentides.

 

Després d'una hora i mitja de declaració, l'advocat de l'Associació Clara Campoamor, Luis Antonio Clavo, que exerceix d'acusació popular, ha explicat que la mare ha ratificat el que la seva filla havia explicat. Sembla que va ser el pare de la menor i l'espòs d'aquesta qui va posar la denúncia el passat 11 de desembre a la Comissària de la Policia Nacional d'Aranda del Duero.

«La mare ha declarat el que la nena li havia dit», ha detallat el lletrat. A més, ha indicat que la menor es trobava molt afectada, però que havia pogut contestar a les preguntes de totes les parts.

 

No hi va haver consentiment 

Calvo també ha remarcat que era impossible que hi hagués hagut algun tipus de consentiment, ja que la noia és una menor que encara no ha complert els 16 anys. «Consentiment no existeix perquè la nena té 15 anys, estem parlant d'una menor i si hi ha hagut relacions sexuals no són consentides i, segons la denúncia, no ha existit conformitat per part de la nena», insistia. 

 

Muntatge fotogràfic amb imatges dels 3 futbolistes de l'Arandina detinguts per presumptes abusos sexuals a una menor de 15 anys | cedida

Respecte al recurs contra l'informe d'ingrés a presó que va presentar ahir l'advocada d'ofici, el lletrat ha explicat que encara s'ha d'analitzar, però que segurament s'oposaran. «El delicte que s'està investigant és suficientment greu perquè continuïn a presó, a no ser que es vagin aclarint els fets», ha afirmat. A més, també ha assegurat que és molt difícil que el recurs d'apel·lació prosperi, «ja que estem molt a l'inici de les actuacions».