rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Una mare de Múrcia demana ajuda per al seu fill, que pateix 'bullying'

La dona denuncia que ningú ha pogut donar una solució a la situació que viu el seu fill
La mare plora desesperada per demanar ajuda per al seu fill | Twitter

 

Les xarxes socials han sigut l'última i desesperada decisió d'una mare de Molina de Segura, a Múrcia, per demanar ajuda i denunciar la terrible situació que viu el seu fill des de fa molt de temps. 

 

La mare denuncia a les imatges que el seu fill pateix 'bullying' des de fa molt de temps i que fins ara ningú ha sigut capaç de donar-li una situació. Entre llàgrimes, la dona assegura que el seu fill ha arribat a dir que vol posar fi a la seva vida.

 

«Gravo aquest vídeo per queixar-me que des que el meu fill està al sistema educatiu està patint 'bullying'», comença la dona a les imatges, i continua amb un discurs on s'aprecia la seva situació desesperada i demana ajuda.

 

 

Una situació desesperada

Les imatges comencen amb la mare explicant la situació en què viu el seu fill: «Va començar a l'escola i ara ja és a l'institut, on segueix tenint companys de la seva mateixa classe al centre on va començar a patir 'bullying'».

 

«He intentat que m'ajudin des de salut mental i des del centre educatiu però no m'han donat cap solució», denuncia la mare, que especifica que el seu vídeo és una mesura per demanar ajuda i denunciar públicament que ningú estigui posant solució a un problema que afecta molts nens i adolescents.

 

«El meu fill no pot més amb aquesta situació, i jo tampoc. No sabem quina solució donar-li», diu la mare visiblement afectada. Entre llàgrimes, el seu discurs va augmentant d'intensitat fins que confessa que el nen «ha pensat posar fi a la seva vida».

El departament de Salut Mental de Múrcia no compta amb suficients treballadors, segons denuncia la dona al vídeo, i denuncia la situació per què passa l'organisme: «No hi ha professionals suficients per donar atenció a tants nens, i els psicòlegs el veuen cada 4 mesos». 

 

Comença a rebre respostes

Centenars de persones han rebut el seu missatge a través de les xarxes, algunes d'elles treballadors i professionals de la salut mental. Un exemple és el d'Esperanza Moreno, directora d'Atenció a la Diversitat i Qualitat Educativa; o Adela Martínez, consellera d'Educació, qui ja li han oferit ajuda.

 

 

 

Altres entitats també s'han ofert per ajudar la mare, i els usuaris de les xarxes no paren de compartir la seva història, donant-li molta més visibilitat.

 

Comentaris