URGENT

✅ Joaquim Forn gaudirà d'un nou permís penitenciàri de tres dies

La mare d'un nen assassinat pel seu pare a Felip VI: «Majestat, ningú va protegir el meu fill»

Demana «un canvi de lleis» perquè aquests casos no es tornin a repetir

Beniel
El pare del menor ja havia infringit diverses vegades les ordres d'allunyament | Telecinco

Laura Hernández és la mare d'un nen de 10 anys que va morir assassinat a mans del seu pare el passat 25 de juliol. Després de matar a punyalades al seu fill, el pare es va suïcidar.

El pare del menor tenia una ordre d'allunyament per antecedents de maltractaments a la seva exdona, però tot i això, no li van treure el règim de visites, pel que el nen havia de visitar el pare dues hores durant dos dies a la setmana. Va ser en un d'aquests permisos quan va posar fi amb la vida del menor.

El rei Felip VI | CatalunyaDiari.cat

A la carta la mare demana «un canvi de lleis»

Ara, uns mesos més tard, la mare ha escrit una carta al rei Felip VI demanant-li «un canvi de lleis» perquè aquests casos no es tornin a repetir en una carta que diu el següent:

Majestat, soc la Laura. Vostè no em coneix de res. Soc una dona, però sobretot una mare que li escriu des del dolor més esquinçador que hi ha: el que t'assassinin a un fill. Al meu el va assassinar un monstre, el seu propi pare. Li escric en veu meva, i en veu de moltes altres famílies, moltíssimes, que estan passant per aquest infern; però, sobretot, en veu dels nostres nens, ja que ells no poden fer-ho.
Li demano a vostè, com a cap de l'Estat, que miri pel seu poble, pel seu país, i que faci el que estigui a la seva mà perquè la Justícia espanyola canviï: hi ha lleis que no es compleixen, però hi ha lleis que cal modificar.
No volem que, quan matin a un nen, dona o home, li posin una condemna de 20 anys i als 10 ja tinguin permisos de sortida. Els nostres fills mai sortiran d'on estan. Exigeixo també que posin una major protecció als nens innocents quan marxen amb els seus pares, en estar separats, i hi hagi denúncies de maltractament i ordres d'allunyament. Que, si us plau, els protegeixin. Al meu ningú el va protegir perquè no veien risc, no veien que ell s'havia saltat ja una ordre d'allunyament i encara així havia d'anar-se amb el seu pare. A qui haig de demanar jo responsabilitats?

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari