La mare de la nena de 10 anys atropellada a Barcelona: «Està fora de perill»

La mare de l'Alexandra, la menor atropellada a Travessera de Gràcia per un conductor que va perdre el control del seu cotxe, assegura que «l’Àlex és viva gràcies a tothom» i explica: «Se’n sortirà segur»

El conductor del cotxe va perdre el control i va acabar ferint 4 persones a Travessera de Gràcia
El conductor del cotxe va perdre el control i va acabar ferint 4 persones a Travessera de Gràcia | CatalunyaDiari.cat

L’atropellament múltiple del passat divendres a Travessera de Gràcia va sacsejar Barcelona. Un conductor va sembrar el caos a la ciutat comtal en perdre el control del seu vehicle i en deixar una nena de 10 anys en estat greu, més enllà d’altres tres persones que també van quedar ferides. La mare de la menor, però, ha donat aquest mateix matí la millor notícia possible: «L’Àlex és viva gràcies a tothom. Està fora de perill i se’n sortirà segur».

Tot i que la mare de la petita, l'Eva, ha aclarit que «ens queda seguir aguantant per treure-la del coma induït», també ha volgut llançar un missatge d’optimisme després de patir el tràgic accident: «Ara hem d’afrontar la vida que ens espera amb força i il·lusió».

El duríssim relat de l’atropellament

Segons explica la mare de la menuda Alexandra a 'Rac1', aquell divendres va ser diferent perquè la família va modular la seva habitual ruta per portar la petita a l’escola. «Divendres al matí vam sortir de casa per agafar un autobús per anar al col·le. No ho fem mai, normalment anem en cotxe. En un instant vam passar a conèixer l’infern en primera persona», ha comentat.

La via, tallada just després de l'accident a Barcelona
La via, tallada just després de l'accident a Barcelona | CatalunyaDiari.cat

 

Més enllà de l’accident i de la duresa del relat, la mare de la petita accidentada explica que «la meva filla va quedar literalment destrossada per dins», però que gràcies a l’atenció dels professionals se’n va poder sortir. «Més d’una seixantena de professionals han intervingut aquests dies per reconstruir tot el seu cos. Són uns professionals excepcionals i d’una qualitat humana extrema», ha dit.

L'atenció de l'Hospital Sant Joan de Déu, clau

L’Eva, que ha recordat que «vaig sortir pels aires uns 300 metres però no em vaig fer absolutament res», ha volgut agrair la tasca de l’Hospital Sant Joan de Déu per la seva actuació després del tràgic succés: «Vull agrair l’atenció rebuda a l’Hospital Sant Joan de Déu, sembla que per moltes retallades que hi hagi pogut haver en la sanitat pública, vivim en un país pioner en l’atenció mèdica. Són tots una passada».


Comentaris

envia el comentari