La mare de la noia de 15 anys víctima de tres jugadors de futbol de l'Arandina va denunciar en veure el mòbil de la seva filla

Els 3 futbolistes han passat aquest matí a disposició judicial
Els 3 futbolistes detinguts per presumptes abusos sexuals a una menor de 15 años | Cedida

 

Amb el cas de la presumpta violació de 'La Manada' encara present, una possible nova violació en grup, aquest cop a una nena de només 15 anys, torna a commocionar Espanya. En aquesta ocasió han estat detinguts tres jugadors d'un equip de futbol de Tercera Divisió, l'Arandina de Burgos, per haver abusat presumptament de la menor.

  

La mare de la menor va ser qui va denunciar els suposats fets després de veure al mòbil de la seva filla un vídeo -no se sap amb quin contingut- que la va fer preocupar-se. Després de trobar el vídeo la dona va seguir els consells del psicòleg de la nena i no va dubtar a denunciar els fets. Aquest vídeo ha estat rondant, suposadament, pels mòbils de la gent del poble, i hauria estat gravat pels presumptes agressors en el moment dels abusos.

  

  

Abans que la seva mare denuncies els fets, la menor ja va acudir a la fundació ANAR de Madrid (Ajuda a Nens i Adolescents en Risc). Allà va explicar el que li havia passat, y va ser quan l'especialista en psicologia va aconsellar a la família que denunciés. Després d'això la mare va registrar el mòbil de la noia a la recerca de proves i va trobar el vídeo.

 

 

Tres jugadors de l'Arandina, detinguts

En total han estat tres els jugadors detinguts per la seva presumpta implicació en el cas, a dos d'ells se'ls va detenir als seus domicilis i el tercer es va presentar voluntàriament a la comissaria del municipi, Aranda de Duero. Els jugadors detinguts a casa seva són Carlos Cuadrado Santos 'Lucho' de 24 anys i Víctor Rodríguez Ramos 'Viti' de 22 anys. Raúl Calvo, l'altre detingut, de 19 anys, va presentar-se a comisaria, ja que, en el moment de les detencions es trobava a Valladolid.

Tots tres jugadors compartien pis a la localitat de Burgos i presumptament és aquest el lloc on es van produir els abusos sexuals. Segons la denuncia, la menor hauria anat al pis dels tres jugadors després que haguessin parlat de mantenir relacions sexuals, però un cop allà se'n va penedir. Els joves no haurien acceptat el 'no' de la noia i l'haurien forçat abusant d'ella sexualment.

Agents de la Guàrdia Civil van registrar el pis dels detinguts per tal de trobar qualsevol tipus de prova dels presumptes actes. Va ser un registres d'unes cinc hores durant les quals els tres jugadors van estar presents. Després d'això els joves van tornar a presó on han passat la nit.

ATENCIÓ: Nou servei del Catalunya Diari. Ara t'enviem les notícies de la teva província o ciutat, totalment gratis al mòbil. Fes clic aquí i prova-ho! T'encantarà!

 

Una segunda menor y un cuarto jugador del club estuvieron en el domicilio la misma noche

Segons ha informat 'El Mundo', les amistats de la víctima creuen que en el moment dels suposats fets un altre jugador i una noia més també estaven al pis. Un jugador de l'equip va contestar algunes de les preguntes dels mitjans de comunicació i va mostrar alguns missatges que parlen de la nit en què van succeir els fets.

La Policia Científica va ser l'encarregada de registrar el domicili, d'allà van marxar amb capses de material que podrien estar plenes d'arxius d'imatge i vídeo d'aquella nit que podrien ajudar a resoldre el cas. De moment, els tres detinguts hauran de declarar als jutjats.

Comunicat oficial de l'Arandina

El club de futbol dels tres detinguts es mostra sorprès i lamenta els fets ocorreguts dels quals es desvinculen totalment. El seu president aclareix que des de l'equip no es tenia coneixement d'aquests. Admet però que si finalment els detinguts resulten ser culpables seran apartats del club de forma definitiva. De la mateixa forma ho ha expressat l'entrenador de l'equip.

Respecte de l'Arandina han declarat que actualment, i per tot el que està succeint, l'equip es troba en un moment difícil, però que tot i això s'ha de continuar amb la feina i mantenir-se al marge de la investigació policial.