Els Mossos d'Esquadra han detingut la dona que ha ofegat la seva filla a la banyera a Girona, el 30 de desembre del 2019

Mor la nena de 10 anys ofegada a la banyera per la seva mare a Girona

Els serveis d'emergències no han pogut salvar la nena que havia estat traslladada en estat crític a l'hospital, mentre que la mare ha estat detinguda pels Mossos

ACTUALITZACIÓ 18.15 hores

La nena ofegada a la banyera en mans de la seva mare aquest migdia a Girona ha perdut la vida tot i els esforços per reanimar-la i estabilitzar-la per part dels serveis d'emergència.

Poques possibilitats de sobreviure

Continuen les desgràcies a Catalunya, després de l'explosió pirotècnica a Centelles que ha deixat un total de catorze ferits aquest dilluns 30 de desembre de 2019. Aquest cop a Girona ens hem assabentat que una mare ha confessat  aquest dilluns als 112 que ha ofegat la seva filla de 10anys a la banyera, que ha acabat perdent la vida, segons ha pogut saber l'ACN. La dona ha trucat al número d'emergències per avisar al voltant de les 15.00 hores del que havia fet una mitja hora abans, segons ha confessat.

Fins als llocs dels fets, a la Ronda Ferran Puig de Girona, s'hi han desplaçat  una unitat dels Mossos d'Esquadra i dues ambulàncies medicalitzades. Els serveis mèdics treballen ara per intentar reanimar la nena. Els serveis mèdics han treballat per intentar reanimar la nena i una ambulància medicalitzada ha traslladat la menor en estat crític  a un centre hospitalari, a les 16.45 hores, i amb poques possibilitats de sobreviure. Finalment, cap a les 18.00 hores, han informat que  la nena ha perdut la vida.

La mare ha estat detinguda

Els Mossos s'han endut la dona, de nacionalitat espanyola, detinguda i emmanillada  a les quatre de la tarda. La divisió d'investigació criminal s'ha fet càrrec del cas per esclarir els motius que l’han dut a fer-ho. La comitiva judicial, que s'ha desplaçat fins al domicili, n'ha sortit poca estona després. De totes maneres, està pendent de tornar al pis per fer-hi la inspecció ocular.

A Girona, aquest mes de desembre, s’ha lamentat un altre cas de parricidi amb la mort violenta de dues nenes de 5 i 6 anys que van ser assassinades amb una aixada a mans de la seva mare, qui també va morir a l’hospital després de saltar d’un pont de l’AP-7 davant d’un camió, i van ser trobades sense vida pel seu pare a Salitja. L’endemà dels fets, era l’aniversari de la nena gran i la dona havia estat preparant una festa durant la setmana anterior.

També et pot interessar...