menors

Una mare permet que els seus amics violin la seva filla de 9 anys a canvi de diners

La dona vestia a la seva filla amb orelles de conillet i una disfressa de 'conilleta Playboy'

Una mare de 37 anys haurà d'anar a judici en ser acusada de  vestir  a la seva  filla de 9  anys amb roba  'sexi' i permetre que amics seus la violessin  a canvi de diners. Els fets, que han tingut lloc a Austràlia, s'haurien repetit en diverses ocasions durant tot un any. Les violacions s'haurien produït del maig del 2014 fins al maig del 2015, coincidint amb el període que el pare de la menores trobava sota custòdia, segons recull 'Mirror'.

El psicòleg va donar l'avís a la policia

Aquests episodis de  violacions van veure la llum després que la nena escrivís una nota al seu psicòleg on deia que «la mare acostuma a venir a casa amb amics i em toquen de manera inapropiada». En llegir la nota, el psicòleg va donar l'avís a la policia.

La  nena de 9 anys va explicar a les autoritats que en una ocasió es va despertar i va veure que anava vestida amb una disfressa de 'conilleta Playboy' amb orelles de conillet. També va assenyalar que un altre dia es va despertar al llit i va veure que estava despullada i tenia un estrany al seu damunt mentre que la seva  mare la subjectava de les mans. La nena assegura que els fets es van repetir diverses vegades amb homes diferents i que va escoltar com la seva  mare  demanava diners als violadors.

Ara la dona de 37 anys està a l'espera de judici i se l'acusa de tres càrrecs de  violació, tracte indecent de la menor i privació de la llibertat. Malgrat els fets explicats per la nena, la seva mare s'ha declarat innocent de tots els càrrecs.

També et pot interessar...