La mare de Yéremi Vargas vol tornar a buscar el seu fill després del desenllaç de Gabriel Cruz

La seva actual parella, Ithaisa Suárez, ha assegurat que la dona no aixeca cap des de diumenge

Fotografía de Yéremi, el niño desaparecido en 2007
Imatge d'arxiu de Yéremi Vargas, el nen desaparegut el 2007.  | Cedida

Aquest passat diumenge, 11 de març, la Guàrdia Civil va trobar el cos sense vida del petit Gabriel Cruz al maleter del cotxe d'Ana Julia Quezada, la parella del pare del nen desaparegut a Níjar, Ángel Cruz. De fet, la policia ja sospitava d'ella des de feia alguns dies i, fins i tot, va demanar al pare de Gabriel que actués amb normalitat fins a estar segurs que era ella l'autora dels fets. 

Finalment, després de seguir-la, els agents la van descobrir traient el cadàver de Gabriel d'un pou i ficant-ho en el maleter. Va ser llavors quan es va procedir a la ràpida detenció d'Ana Quezada. Després de donar-se aquesta notícia i com a conseqüència, la defunció del nen desaparegut en Níjar, tota Espanya ha quedat completament commocionada.

Tornaran a buscar-lo aquest dissabte

No obstant això, la troballa del cos sense vida de Gabriel també ha afectat profundament a les famílies d'altres menors desapareguts, que actualment encara no saben res del parador dels seus fills. És el cas per exemple dels pares de Yéremi Vargas. Fa onze anys de la seva desaparició a Vecinario, a Gran Canària, i la mare no aixeca cap des del tràgic desenllaç d'aquest diumenge.

Segons ha apuntat l'actual parella de la mare de Yéremi, Ithaisa Suárez, volen tornar a sortir a buscar el petit desaparegut pels barrancs de la zona: «La meva dona s'ha enfonsat aquest cap de setmana. Vol tornar a buscar a Yéremi». Així mateix, Jonathan Guisat també ha explicat que s'han posat en contacte amb familiars i amics per tornar a pentinar el barranc de Tirajana dissabte que ve 17 de març per buscar qualsevol pista que pogués haver passat desapercebuda. 

«Volem veure si podem trobar una patilla de les ulleres, un tros de roba, el que sigui», ha apuntat la parella de la mare de Yéremi, reconeixent a més, que la família està molt impactada per la desaparició i mort de Gabriel Cruz, doncs aquests dies s'han vist reflectits en la família.

Sense notícies de Yéremi des del 2007 

La família de Yéremi Vargas no té notícies del parador del menor des del passat 10 de març de 2007, quan va desaparèixer després de sortir a jugar a un solar prop de la seva casa. Des de llavors, la Guàrdia Civil va seguir tot tipus de pistes, però sense èxit. Les últimes els van portar fins a diversos pederastes que compleixen condemna al Regne Unit i que durant els fets residien a Gran Canària. 

Finalment, es va donar amb ‘El Rubio’. Diversos companys de cel·la van atestar que l'havien sentit donar detalls sobre el que li va passar a Yéremi. No obstant això, i com que no van existir proves ni indicis sòlids, no es va incriminar al sospitós. La família, però, ha seguit tirant d'aquest fil i s'ha disposat a buscar per la zona del barranc de Tirajana per buscar pistes sobre el parador del menor, doncs «’El Rubio’ solia voltar per aquí».


Comentaris

envia el comentari