María Jesús, la jove que gràcies al seu valor va evitar ser agredida sexualment

Els fets van tenir lloc el dia 1 de gener al barri dels Oliveros d'Almeria

María Jesús va patir un intent d'agressió sexual al portal de casa seva a Almeria (Andalusia) el dia 1 de gener. La noia, de 20 anys, va ser trobada a les 08.45 del matí després que un veí donés la veu d'alarma sobre un robatori amb violència que s'estava produint en un portal del barri dels Oliveros de la ciutat.

Quan els serveis sanitaris i la policia van arribar al lloc dels fets, es van trobar amb una jove greument ferida després d'haver patit una brutal agressió, motiu pel qual va ser traslladada ràpidament a un centre mèdic on a hores d'ara encara segueix ingressada, segons informa 'Telecinco'.

Tot i que en un primer moment els serveis d'emergències van creure que es tractava d'un cas d'agressió sexual, el succés va quedar en intent. I és que el valor de la jove va servir perquè la policia identifiqués al responsable de l'atac, un home d'uns 30 anys, també veí d'Almeria, encara que no del mateix barri on han tingut lloc els fets.

Va deixar les seves empremtes a l'esprai

«La meva nena va treure l'esprai i li va tirar als ulls —a l'agressor—. Però li va prendre i el va utilitzar contra la meva filla» explica el pare de la víctima. Tot apunta al fet que després que aquesta utilitzés l'esprai, l'agressor li va prendre i el va utilitzar contra ella, un detall que, afortunadament, ha resultat determinant. L'agressor va deixar les seves empremtes dactilars al producte, una troballa que, sumada al valor de la jove, ha permès identificar a l'autor dels fets.

En les declaracions de la mare de la jove al mateix mitjà, explica: «La meva filla estava obrint el portal quan va notar que l'estiraven per darrere. La va començar a pegar i a intentar abusar d'ella, però va poder defensar-se fins que va caure inconscient a terra. Devia pensar que estava morta i va fugir». A més, ha afegit: «Es va tirar mitja hora acarnissant-se, pegant-li sense parar fins que d'un fort cop la va deixar inconscient. La seva intenció era violar-la i matar-la» assegura la mare.

Identificació de l'agressor

Gràcies a la declaració del testimoni que va trucar al 112, la policia ha pogut saber que el jove agressor devia rondar entre els 30 i 35 anys, feia aproximadament 1,75 metres d'altura i era moreno. A més, anava ben vestit quan va tenir lloc el succés.

La valentia i l'actitud heroica de María Jesús, que va optar per no rendir-se, han permès donar caça al seu agressor, qui pretenia dur a terme una agressió sexual que es va veure frustrada pel valor de la jove.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari