Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de María Jesús Moreno i la cel·la d'una presó

María Jesús, la 'vídua negra' de València, a punt de donar a llum a la presó

La dona està condemnada a 22 anys de presó per planejar i encarregar la mort del seu marit

María Jesús Moreno, la 'vídua negra' de Patraix, va ser traslladada la setmana passada a la unitat de mares de la presó alacantina de Fontcalent, pel fet que està embarassada. La dona està condemnada a 22 anys de presó per planejar i encarregar l'assassinat del seu marit a València. Ara, Maje donarà a llum un nadó, fill també d'un altre reclús condemnat per assassinat.

La reclusa es va quedar embarassada mentre complia condemna a la presó valenciana de Picassent. Després de conèixer la notícia, fonts penitenciàries van avisar que seria traslladada a una altra presó uns mesos després. María Jesús Moreno, que es troba al vuitè mes de gestació, donarà a llum al nou mòdul on podrà romandre amb el nadó fins que tingui tres anys.

Allà, es troba al costat de 15 preses més que tenen cura dels seus petits en una presó amb aparença de parc infantil. Aquest embaràs sorgeix d'un dels diferents romanços que la reclusa ha protagonitzat a la presó. Segons indiquen des del centre penitenciari, Maje ha portat una vida molt activa des del seu ingrés arribant fins i tot a ser sorpresa diverses vegades amb diferents reclusos.

El pare del nadó és un altre reclús condemnat per assassinat

María Jesús Moreno està complint la seva condemna per planejar i encarregar al seu amant l'assassinat del seu marit el 2017. Maje, infermera de professió, mantenia una relació extramatrimonial amb Salva, un dels seus companys de l'hospital on treballava. Mitjançant les seves tècniques de seducció, la dona li va fer creure que la seva relació era un horror i que no podia continuar vivint així.

Salva va creure la seva parella i va decidir ajudar-la a acabar amb aquest patiment pel qual suposadament passava. La dona va planejar la idea i li va proposar al seu amant fer-la realitat. Salva hauria de sorprendre el marit de la seva parella a l'interior del garatge on aparcava el cotxe, després d'entrar amb les claus que ella li havia facilitat.

Antonio Navarro, víctima del succés, va aparcar el seu vehicle com de costum i va ser atacat pel sanitari clavant-li vuit punyalades. Una va ser directa al cor, acabant amb la seva vida. Finalment, tots dos van ser condemnats per assassinat el 2020.

Imatge de María Jesús Moreno i el seu marit
María Jesús Moreno va acabar amb la vida del seu marit | Xarxes Socials

María Jesús Moreno és una dona molt seductora que duu una vida envoltada d'homes. Durant el seu matrimoni, Salva no havia estat el primer dels seus amants, ja que 'la vídua negra' ja havia mantingut altres relacions del mateix tipus. Un comportament que ha estat corroborat pels psicòlegs i funcionaris en els tres primers anys de presó.

Abans de quedar-se embarassada, Maje ja havia mantingut relacions amb diversos reclusos diferents de la mateixa presó. Va arribar a ser sorpresa pels funcionaris mantenint relacions sexuals amb un pres a la piscina del poliesportiu de la presó de Picasset. Segons sembla, era una pràctica habitual per part de la reclusa que ja havia passat en altres llocs del centre.

Finalment, s'ha quedat embarassada de David, un altre intern condemnat l'any 2012 a 15 anys de presó per assassinat. L'home va matar a ganivetades un jove el 2008 per una disputa de droga, llençant-lo posteriorment al riu amb una bombona lligada a les cames. Aquest pres està a punt de complir la seva condemna i ja gaudeix del tercer grau, però de moment continua separat de la mare del seu nou nadó.