María Lapiedra i Gustavo González aniran a viure junts al juny de 2018

Així ho ha explicat Kiko Hernández al programa de Telecinco ‘Sálvame’
Gustavo González i María Lapiedra. | Cedida

 

El col·laborador televisiu Kiko Hernández ha assegurat en ‘Sálvame’ durant la tarda d'aquest divendres, 29 de desembre, que María Lapiedra i Gustavo González ja tenen data per compartir la seva vida junts de forma definitiva i sense amagar-se de ningú.

 

Segons apunta el col·laborador de Telecinco, la parella podria tenir plans com anar a viure junts el mes de juny de 2018. Ho farien entre Madrid i Barcelona. El fet que la parella hagi decidit començar a viure junts a partir del mes de juny es deu a que durant els mesos abans, María Lapiedra participarà al concurs de Telecinco ‘Supervivientes’.

 

Cal destacar que la família de Gustavo González estava molt molesta pel fet que el periodista hagi volgut asseure's a ‘Sábado Deluxe’ aquest dissabte 30 de desembre, però ara caldrà sumar-li aquesta nova informació de Kiko Hernández.

 

Imatges fent-se petons públicament

A més de tot això, ‘Sálvame’ també ha destapat diferents imatges on apareixen Gustavo González i María Lapiedra junts en públic, sense amagar-se i realment encaramel·lats. En un dels moments dels vídeos, es veu com fins i tot arriben a fer-se petons en públic després de tants anys amagant el seu amor.

 

Cal assenyalar que María Lapiedra ha estat al plató mentre han anat apareixent les imatges i en cap moment ha pogut dissimular la seva felicitat. Això sí, no ha volgut confirmar ni desmentir la informació aportada per Kiko Hernández durant el programa, però ha confessat que Gustavo i ella ja han parlat d'aquest tema. A més, el somriure que se li ha escapat quan Kiko ha parlat ha estat realment delatador.

Efecte dominó

El trencament de Gustavo González amb la seva dona, després de 30 anys de matrimoni, va tenir una altra víctima. María Lapiedra va confirmar que també acabava amb el seu matrimoni per començar una relació estable amb el paparazzi, després d'haver mantingut relacions en secret durant vuit anys. A partir d'aquest dia, la nova parella no ha deixat d'aparèixer en programes de televisió explicant la seva història d'amor.