María Patiño acaba a l'hospital després de caure de la bicicleta

La presentadora de ‘Socialité’ ha rebut diversos punts de sutura a la cella

Maria Patiño en una imagen de archivo
Imatge d'arxiu de Maria Patiño. | CatalunyaDiari.cat

María Patiño ha preocupat a tots els seus seguidors amb la seva última publicació a les xarxes socials on ha informat d'un petit però aparatós accident. I és que la periodista és una apassionada de l'esport i de les activitats a l'aire lliure, motiu pel qual ha decidit realitzar un agradable passeig amb bicicleta. No obstant això, la seva sortida ha acabat a l'hospital després de caure d'aquesta. 

 

Mañana accidentada, caída de la bici. #pupa#deporte#puntos.

Una publicación compartida de Maríapatiño (@mariapatino1508) el

Així doncs, Patiño ha caigut de la bicicleta i s'ha fet una ferida a la cella, motiu pel qual ha hagut de traslladar-se fins a l'hospital perquè li fessin les cures pertinents i rebre, a més, diversos punts de sutura a la cella. La col·laboradora de ‘Sálvame’ ha volgut fotografiar-se amb les ferides per compartir-ho amb els seus seguidors. 
 

«Matí accidentat, caiguda de la bici», ha escrit María al costat de les paraules «pupa», «esport» i «punts» mentre mostrava la seva cella amb els punts. Afortunadament, la caiguda de Patiño no ha tingut majors conseqüències i l'accident ha quedat en un ensurt i una anècdota.

María Patiño, amant de la vida sana  

Ja se sap que la periodista és molt coqueta i li agrada molt cuidar el seu físic, motiu pel qual també és una apassionada de l'esport, sobretot del ciclisme, una de les seves aficions més conegudes. No obstant això, també acudeix diàriament al gimnàs, practica ioga, i per descomptat, manté una dieta molt equilibrada i sana.

Les intervencions estètiques de Patiño 

No obstant això, també val a dir que no només es basa en l'alimentació i en l'esport per lluir estupenda, ja que la presentadora de ‘Socialité’ s'ha sotmès, en diverses ocasions, a intervencions quirúrgiques per retocar aquelles parts de la seva anatomia que no li acaben d'agradar. . 
 

Així doncs, María Patiño s'ha operat el nas i els pits, també es realitza alguna infiltració al rostre i líftings. Tanmateix, cal destacar que l'última intervenció que s'ha conegut de la periodista és el lífting cervical, el que es va realitzar fa només unes setmanes per suavitzar les arrugues i el despenjament del seu coll.


Comentaris

envia el comentari