EN DIRECTE

⚠ Alerta màxima a Catalunya pel fort temporal de vent

María Patiño insinua un suposat romanç entre Gloria Camila i Suso

Brenda Cerdà, exconcursant d'‘Acorralados’ i expretendenta de ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’, va assegurar que Kiko li havia sigut infidel a la seva xicota
Suso, de 'Gran Hermano 16' i Gloria Camila | cedida

 

Kiko va tenir un molt bonic detall amb Gloria Camilia demanant-li matrimoni davant de tota Espanya, però, la relació entre la filla d'Ortega Cano i Kiko Jiménez està passant per un moment prou complicat. La primera a dir les coses va ser Brenda Cerdà, exconcursant d''Acorralados' i expretendenta de 'Mujeres y Hombres y Viceversa', qui va assegurar que Kiko li havia sigut infidel a la seva xicota «Hem tingut relacions, érem joves, amb ganes de viure, jo no sabia si ell tenia alguna cosa amb ella, crec que va jugar amb les dues». Cap dels dos s'ha pronunciat sobre aquestes paraules, per la qual cosa sembla que la parella no li ha donat més importància. No obstant això, aquí està María Patiño per a tornar a posar a la parella en crisi.

Segons informa la web de Telecinco, la col·laboradora de 'Sàlvame' va comentar que havia vist gestos i mirades sospitoses entre Suso, un altre extronista, i Gloria Camila. Patiño diu que en un moment d'intens debat Gloria Camila va mirar a Suso, va baixar el to «i el llavi se li posava potes enlaire». Hi ha d'altres, com Kiko Matamoros, que pensen que no existeix res entre els dos joves i que Suso simplement intentava ser amable amb la recentment expulsada. Encara que és aviat per a confirmar la teoria de Patiño, l'instint dels periodistes del cor no acostuma a estar mai mal encaminat, i María ja té alguns anys d'experiència en això. Veurem si té raó o no.