YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

María Patiño parla del seu problema amb la bulímia

A més li ha explicat a Mila Ximénez com va viure la mort dels seus pares

Patiño plorant al plató | Cedida

María Patiño, que no li agrada revelar detalls de la seva vida, s'ha obert en canal per parlar dels secrets més foscos i profunds de la seva vida en una entrevista que ha fet a Mila Ximénez. Parla de temes que han marcat la seva vida com la recent pèrdua dels seus pares o bé quan va patir bulímia.

«He plorat de manera diferent, han estat dues cares diferents de la mort. He viscut la de la meva mare sense comiat i la del meu pare amb el que implica un càncer. Per a mi ha estat una lliçó de vida en positiu. Això m'ha ajudat a estar avui tranquil·la, és molt difícil d'explicar», li ha dit a Mila.

Pel que fa a la bulímia, ha explicat quan va fer front a aquest problema. «Durant tota la meva vida he estat una persona molt conflictiva amb la meva ment i la meva personalitat. He estat sempre en processos d'autoajuda i això ha estat molt positiu. Quan m'he fet gran, al final he donat les gràcies per haver estat conflictiva perquè venia amb els deures fets. Ara tinc la manera de saber ajudar-me. Ha estat un procés molt llarg i dolorós, de molts anys», ha assegurat.

A més, ha afegit que no has estat un procés fàcil però, havent passat per aquest mal tràngol, s'ha fet més forta: «La malaltia de la bulímia és la conseqüència del que jo m'exigia, que no m'agradava el món on vivia, que em faltava autoestima. A més, tenia ho tot per donar gràcies a la vida, i em sentia molt pitjor. He començat a estimar-me amb un lema: Amb independència del que hi hagi al meu voltant, tinc una necessitat vital de ser feliç». 

Malgrat que va ser un moment dur no tots van ser al seu costat i fins i tot està molesta amb els qui la van criticar obertament. «Quan vaig començar a parlar de la bulímia, em va costar molt fer-ho. Ho vaig explicar com una cosa que havia vençut i per a mi és un orgull, però se'm va mal interpretar. Alguns van pensar que qui era jo per donar lliçons i em vaig tornar a tancar. Quan obres una part del teu cor, no pretens que tothom ho entengui, però almenys que no et desacreditin», ha explicat la presentadora.


Comentaris

envia el comentari