rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

NOVETAT

🥗 No et perdis cada dimecres la nova recepta pas a pas de la cuina de sempre al teu correu

María Patiño presentarà 'Sálvame' i altres programes de Telecinco aquest estiu

Concretament, substituirà Jorge Javier a 'Sálvame Deluxe' i Núria Marín i Nando Escribano a 'Socialitè by cazamariposas'
María Patiño fa un gran pas endavant a la seva carrera televisiva| Cedida

 

Amb la temporada estival els presentadors de les diverses cadenes televisives del nostre país aprofiten per agafar-se unes merescudes vacances. Ara mateix, els productors estudien els diferents perfils, i intenten escollir un dels seus col·laboradors per substituir als presentadors habituals. L'assumpte, que pot semblar anecdòtic, comporta una gran responsabilitat, ja que les persones escollides han de fer front a una programació exigent i a circumstàncies que no són les habituals. Telecinco, però, sembla que té molt clar qui serà la que rebrà una responsabilitat com aquesta, i és que la cadena estrella de Mediaset s'ha acabat decantant per María Patiño. 

Segons asseguren diverses fonts, Patiño és la gran aposta de la cadena per aquest estiu, i serà l'encarregada de portar el pes de l'entreteniment i les notícies del cor. La presentadora substituirà Jorge Javier a 'Sálvame Deluxe', i també portarà 'Socialitè by cazamariposas', un programa que actualment s'emet els dissabtes i diumenges al migdia, i que normalment presenten Núria Marín i Nando Escribano. La col·laboradora farà un pas important a la seva carrera professional, i serà una de les poques responsables de gestionar diversos formats al mateix temps. 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris